Τεχνική υποστήριξη για κινητήρες, γεννήτριες και ρυθμιστές στροφών

Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι μόνο μια κλήση μακριάΟι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης της ABB σας φέρνουν σε άμεση επαφή με μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και σε επίπεδο εφαρμογών. Ένας ειδικός της ΑΒΒ αναλύει εξ'αποστάσεως την τρέχουσα κατάσταση του εξοπλισμού σας και είναι έτοιμος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μέσω του contact center της ABB ή των γραφείων της ΑΒΒ στην Ελλάδα.Οφέλη

  • Ταχεία επίλυση - Με τη σύμβαση τεχνικής υποστήριξης διασφαλίζετε προτεραιότητα και πρόσβαση σε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης 24/7 - όποτε το χρειάζεστε.
  • Βρείτε έναν εκπρόσωπο της ΑΒΒ κοντά σας - Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν τοπικό εκπρόσωπο της ΑΒΒ με εγγύση άμεσης απόκρισης. Σε περίπτωση που η κατάστασή σας χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, θα μεταφερθεί στον αρμόδιο μηχανικό.
  • Ενημέρωση κατάστασης - Δίνοντας άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά σας, διασφαλίζουμε ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά με μειωμένο χρόνο συντήρησης και κόστους.

Σχετικά εργαλείαSelect region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι