DPA 250 S4 (modulaarinen)

Markkinoiden energiatehokkain UPS-järjestelmä


DPA 250 S4 on erittäin tehokas, ja sen moduuliarkkitehtuuri takaa parhaan luotettavuuden ympäristötietoisille organisaatioille, jotka tarvitsevat häiriöttömän tehonsyötön alhaisin kokonaiskustannuksin. DPA 250 S4 on suunniteltu erityisesti kriittisiin tietojenkäsittely-ympäristöihin, kuten pieniin ja keskisuuriin datakeskuksiin. 

DPA 250 S4 asettaa UPS-laitteiden seuraavan vuosikymmenen standardin kehittyneillä ominaisuuksillaan. Esimerkiksi muuntajattomat IGBT-teknologiaan perustuvat muuttajat kolmitasoisella topologiallaan ja limitetyllä ohjauksella antavat UPS-moduulille markkinoiden johtavan 97,6 prosentin hyötysuhteen. Tämä huipputehokkuus alentaa käyttökustannuksia ja minimoi ympäristövaikutukset.

DPA 250 S4 on kaksoismuunnostekniikkaan perustuva modulaarinen UPS, joka on teknisesti huippuluokkaa. Modulaarinen UPS perustuu hajautettuun rinnakkaisarkkitehtuuriin (decentralized parallel architecture, DPA™). Siinä jokainen UPS-moduuli on käytännössä itsenäinen UPS, jossa on kaikki riippumattomaan toimintaan tarvittavat tärkeät toiminnalliset yksiköt. DPA parantaa järjestelmän luotettavuutta ja käytettävyyttä verrattuna markkinoiden muihin vastaaviin modulaarisiin UPS-ratkaisuihin, koska UPS-moduulien välillä on luontainen redundanssi kaikilla toiminnan tasoilla.
 

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tuotetiedot ja dokumentit

Loading documents

Muut varmennetut sähkönsyötön ratkaisut

Select region / language