Automaatio

Oikea reaktio automaattisesti, kaikissa tilanteissa

Rakennuksen järjestelmien automaattinen hallinta tuo joustavuutta ja parantaa tehokkuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta. Esimerkiksi liiketunnistimien, valaistuksen, ovipuhelimen ja automaattisen lämmityksen, ilmastoinnin, tuuletuksen ja kaihtimien hallinnan avulla pidät taloautomaation langat vahvasti sinun käsissäsi.

ABB-free@home-kotiautomaatio

Luomme älykkäitä rakennuksia ja muovaamme tulevaisuutta innovatiivisilla, integroiduilla ratkaisuilla. Energiatehokkaalla ja tulevaisuuteen suuntautuneella teknologialla haluamme varmistaa kiinteistöjen turvallisuuden, tehokkuuden ja mukavuuden, aina nykyaikaisesta kodista korkeatasoiseen luksushotelliin. Kaikkialla maailmassa, samasta lähteestä.


» Ratkaisumme

KNX – rakennusautomation globaali standardi

Rakennusautomaatiojärjestelmien kysyntä on jatkuvassa kasvussa, kuten myös helppojen ja monipuolisten valaistuksen, kaihtimien, lämmityksen, ilmastoinnin ja energiansäästön ohjausjärjestelmien kysyntä. ABB i-bus® KNX on yhtenäinen järjestelmä rakennusten tärkeiden järjestelmien helppoon ohjaukseen, valvontaan ja signalointiin.


» KNX-rakennusautomaatio

Ovipuhelin

ABB:n ovipuhelimien teknologia yhdistyy tyylikkäisiin tuotteisiin. Se ei ole vain videojärjestelmä; se tuo tulevaisuuden älykkään valvonnan ja turvajärjestelmät ulottuvillesi jo tänään. Voit valita älyrakennukseen tarpeen mukaan joko parikaapelijärjestelmän tai IP-järjestelmän.


» Ratkaisumme

Lisätietoja

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language