Design

Esteettisyys rakentuu yksityiskohdista

Ennen kytkimet, anturit ja paneelit keskittyivät tekniseen toimivuuteen, mutta nykyään ne ovat kiinteä osa sisustusta. ABB:n ratkaisut parantavat rakennusten käytännöllisyyttä, turvallisuutta ja tehokkuutta. Meille on myös tärkeää, että laadukkaiden ja tyylikkäiden asennuskalusteiden valikoimasta löytyy aina vaihtoehto, joka sopii täydellisesti rakennuksen tyyliin ja käyttäjien yksilölliseen makuun.

Kaunis design erottuu

Design on olennainen osa identiteettiämme. Se on omien arvojensa ilmentymä: itsevarmaa, omaperäistä, tulevaisuuteen suuntautunutta. Tuotteidemme pääominaisuus on niiden toiminnallisuus. Vaadimme myös niiden estetiikalta täydellisyyttä. Näin voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia ratkaisuja yksilöllisten tyylien luomiseen.

 

Kytkimiä kaikkialle maailmaan

Eri maissa on erilaisia asennusstandardeja. ABB:llä on omat kytkinvalikoimat maille, joissa käytetään erilaisia standardeja tai sertifikaatteja. Esimerkiksi Suomessa on eri standardi kuin Isossa-Britanniassa ja Italiassa, joissa myydään hieman erilaisia tuotteita. Kaikille ratkaisuille on kuitenkin yhteistä toimintojen suuri valikoima ja yksilöllisiä vaatimuksia vastaava moderni suunnittelu.


» RATKAISUMME

 

 

 

Lisätietoja

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language