Kiinteistön sähkönjakelu

Sähköä eri lähteistä aina oikeaan paikkaan

Sähkö on hyödyke, jota ei välttämättä osaa arvostaa ennen kuin se katkeaa. ABB haluaa varmistaa, että sinulla on tarvitsemasi sähkövirta aina, kun sitä tarvitset – esimerkiksi kun kytket laitteen verkkoon tai käännät virtakatkaisinta. Otamme suurjännitteistä energiaa tuotantolähteestä ja välitämme sen hetkessä yritykseen tai kotiin, jossa sitä tarvitaan.

Sähköverkko

Luotettava ja energiatehokas virransyöttöjärjestelmä on välttämätön osa rakennuksen sähköjärjestelmiä. Ratkaisumme kattavat kaikkien tilojen kaikki jakelutasot, jotka pitävät yrityksesi toiminnassa ja varmistavat saumattoman verkkoliitännän. Samalla mahdollistuvat myös IoT-liitännät.


» KESKIJÄNNITETUOTTEET

» PIENJÄNNITEKOJEISTOT

» DIGITAALISET ÄLYPALVELUT

» MODULAARISET DIN-KOJEET

Keskijännitejakelu

Ratkaisumme perustuvat turvallisuuden, luotettavuuden ja skaalautuvuuden perusperiaatteille. Perusperiaatteiden avulla parannamme toimitilojen tehokkuutta: teollisuuden sovelluksista laivoihin ja perinteisen ja uusiutuvan energian tuotannosta rakennuksiin, datakeskuksiin ja ostoskeskuksiin. Turvalliset tuotteet ja helposti vaihdettavat komponentit varmistavat tehokkaan toiminnan kaikissa olosuhteissa.
 
» KESKIJÄNNITETUOTTEET

» SUOJARELEET

Pienjännitejakelu

Joustavat ratkaisut varmistavat sähköjärjestelmien turvallisen ja katkottoman toiminnan. Älykkäiden ratkaisujen uusi sukupolvi tuottaa reaaliaikaista dataa kaikista toiminnoista, valmistaen digitalisaatioon ja uusiin mahdollisuuksiin ottamalla käyttöön älykkäitä laitteita, IoT-teknologiaa ja pilvipohjaisia järjestelmiä.

 

» DIGITAALISET KOJEISTOT

» ILMAKATKAISIJAT

» HUONEISTOKESKUKSET

Johdinsiteet ja kaapelointitarvikkeet

ABB:n laaja kaapelointiratkaisujen valikoima on suunniteltu helpottamaan johtojen kiinnittämistä, suojaamista, eristämistä ja kytkemistä niin teollisuuden sovelluksissa, rakennustyömailla, tietoliikenteessä, talotekniikassa kuin OEM-tuotannossakin. Kun ratkaisulta vaaditaan kestävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä, ammattilaiset kääntyvät alkuperäisen ja parhaan kaapelointituotteiden toimittajan puoleen.


» RATKAISUMME

Lisätietoja

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language