Kiinteistön turvallisuus

Turvallisuuden hallintaa myös etäratkaisuilla

Älykäs rakennus on muutakin kuin huonelämpötilojen etähallintaa tai automaattista valaistuksen säätöä. Täydellisesti integroitu järjestelmä tuo helppoutta, mutta tekee lisäksi rakennuksista turvallisempia sekä energia- että kustannustehokkaampia. ABB Ability™ -ohjelmisto antaa myös kattavan yleisnäkymän älyrakennukseen, missä ja milloin tahansa.

Ylijännitesuojaus

Salamaniskut ja jakeluverkon häiriöt saattavat vahingoittaa TV-, video- ja äänentoistojärjestelmiä. ABB ylijännitesuojaukset suojaavat sähkölaitteita tehokkaasti. Suurin osa vahingoista voidaan jäljittää jännitevaihteluihin voimaverkossa, puhelin-, TV- ja radiokaapeleissa tai rakennusautomaation väylissä. Tämän vuoksi ylijännite- ja virtapiikkisuojauksen tulee kattaa kaikki mahdolliset yhteydet. Kiinteistövahinkojen ja tietojen menetyksen lisäksi suojaus ehkäisee myös tulipalot ja henkilövahingot. ABB:n QuickSafe-ylijännitesuojat havaitsevat lämpötilan nousun erittäin nopeasti ja suojaavat sähkölaitteesi ja järjestelmäsi, mikäli lämpötila nousee vaarallisina pidettyihin lukemiin. Integroidun varajärjestelmän avulla ylijännitesuoja varmistaa kattavan turvallisuuden myös elinkaarensa lopussa.

» PRO-M DESIGN -RATKAISU

» UL- JA IEC-RATKAISUT 

Maadoitus ja salamasuojaus

ABB:n maadoitus- ja salamasuojausratkaisut on suunniteltu teollisuuden, liiketilojen ja sähköyhtiöiden käyttöön, ja ne noudattavat IEC/EN-, NFC-, UL- ja NFPA-standardeja. Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa sijaitsevien tutkimus- ja suunnittelukeskustemme avulla varmistamme, että tuotteemme ja palvelumme vastaavat asiakkaiden tarpeita. Viralliset vaatimukset täyttävät maadoitus- ja salamasuojaratkaisumme hyödyttävät sinua monella tavalla. Ne tarjoavat parempaa turvallisuutta, luotettavia ja korkealaatuisia komponentteja, älykkään suunnittelun tuomat pienet asennuskustannukset, palvelutukea ja teknisiä neuvoja..

» SALAMASUOJAUS

» MAADOITUSTARVIKKEET

Linjavika- ja valokaarisuojaus

Sähkölaitteita tulee käsitellä varoen eikä sähköä esimerkiksi pidä päästää kosketuksiin veden kanssa. Sähkölaitteiden väärinkäyttö tai vääränlainen käsittely saattaa johtaa vahinkoihin ja loukkaantumiseen, minkä vuoksi tämä asia tulee ottaa huomioon rakennusten ja niissä olevien ihmisten suojaamisessa. Oikosulut ja ylikuormitus voivat vahingoittaa sähkölaitteistoja. Johdonsuojakatkaisimilla suojataan laitteita ja taataan niiden luotettava ja turvallinen toiminta. Vikavirtasuojat pitävät käyttäjät turvassa hengenvaaralliselta epäsuoralta sähkökosketukselta. Sähköviat aiheuttavat vuosittain useita tulipaloja. Usein syynä on valokaari. Valokaarisuoja (AFDD) havaitsee valokaaren varhaisessa vaiheessa ja katkaisee virtapiirin. Se suojaa tehokkaasti minkä tahansa rakennuksen käyttäjät ja kiinteän omaisuuden.  

 
» TVOC 2 (EN)
» Arc fault protection (EN)

Lisätietoja

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language