Energianhallinta

Paras ratkaisu on nostaa esiin kaikki energiankulutuksen tekijät

Ensimmäinen askel rakennuksen energianhallinnassa on selvittää, kuinka paljon sähköä kuluu ja missä. Tämän tiedon avulla voidaan nostaa esille parannuskohteita, joiden avulla voidaan tehostaa toimintaa ja saavuttaa myös säästöjä. ABB:n mittarit kytkeytyvät rakennusautomaatioon ja keräävät, tallentavat ja analysoivat tietoja älykkäästi. Tiedon avulla energiatehokkuutta voidaan parantaa pysyvästi.

Energian ja käyttöomaisuuden hallinta

ABB:n tuotevalikoima soveltuu erikokoisten yritysten tarpeisiin ja tarjoaa sähköasentajille, kiinteistön omistajille ja kiinteistönhoitajille mahdollisuuden kerätä ja visualisioida dataa, sekä paikan päällä että etänä. Tämä tarkoittaa optimaalista energian käyttöä ja kohdentamista, toimintojen jatkuvuutta ja huollon helppoutta. Yhteydet ja datan kerääminen saattavat johtaa jopa 30 % säästöihin. 

» RATKAISUMME

ABB AbilityTM Electrical Distribution Control System


ABB Ability™ Electrical Distribution Control System on pilvipohjainen energianhallinnan ja käyttöomaisuuden valvonnan ratkaisu, joka seuraa ja analysoi virrankulkua kaikissa rakennuksissa ja teollisuuslaitoksissa. Se yksinkertaistaa toimitilajohtamista ja pienentää sähkö- ja huoltolaskuja mahdollistaen jopa 30 % toimintakulusäästöt.

» RATKAISUMME

Sähkönkulutuksen mittaus

Virransyötön hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Energiatehokkuutta on vaikea saavuttaa, jos sähkönkulutusta ei mitata. 
Mittaamisella voidaan säästää sekä vaivaa että rahaa. Energiankulutusta voidaan tarkkailla tehokkaasti koko järjestelmän laajuudelta järjestelmä- ja virtapiirikohtaisilla mittareilla ja valvonnalla.

» RATKAISUMME

Energian varastointi


MGS100 on kaikenlaisten liikerakennussovellusten älykäs ratkaisu. Ratkaisu, jossa voidaan yhdistää aurinkosähkönenergian tuotantoa, generaattorituotantoa ja varastoida energiaa akkuhin. 

»MICROGRID RATKAISUMME (EN)

Joustava kriittinen infrastruktuuri

Kriittisissä sovelluksissa, kuten datakeskuksissa, prosessiteollisuudessa tai sairaaloissa, keskeytymättömän virransyötön ja kojeistot sisältävä integroitu järjestelmä on hyvä valinta. Tehonsyöttö voidaan varmistaa integroimalla MNS-Up-varmistus ABB Ability™ Mission Critical Power Control System -järjestelmään.

 »MNS-up (EN)

 

Lisätietoja

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language