Rakennusten uusi ulottuvuus

Skaalautuvia ratkaisuja energian- ja käyttöomaisuuden hallintaan rakennuksissa

Esineiden internetiin yhdistettyjen laitteiden ja verkon käytön yleistyessä yritysten kilpailukyvyn parantamiseksi teknologian rooli korostuu, koska sen avulla on helpompi kerätä ja käsitellä hyödyllisiä tietoja. Näin yhteyspohjaiset ratkaisut lisäävät tietoa resursseista ja prosessien toiminnoista: käyttöomaisuuden hallintaa voidaan tehostaa, kun toimintoja ja kustannuksia voidaan ohjata ja valvoa, minkä ansiosta energiatehokkuutta voidaan parantaa ja haastavat kestävyystavoitteet voidaan saavuttaa.

ABB:n "Rakennusten uusi ulottuvuus" -konsepti tarkoittaa täysin skaalautuvaa valikoimaa energian- ja käyttöomaisuuden hallintaratkaisuja. Se soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin pienistä teollisuuslaitoksista kaupallisiin rakennuskomplekseihin. Skaalautuvuus on tärkeä etu isännöitsijöille, jotka voivat hyödyntää räätälöityjä ratkaisuja erityisten liiketoimintatarpeidensa mukaisesti.


ABB:n "Rakennusten uusi ulottuvuus" -konsepti tarjoaa skaalattavia ratkaisuja monille pienille ja keskisuurille yrityksille, joiden avulla sähköurakoitsijat, rakennusten omistajat sekä kiinteistö- ja energiapäälliköt voivat kerätä ja visualisoida yrityksen tietoja - sekä paikan päällä että etänä.

ABB:n digitaalisten ratkaisujen ja yhdistettävien tuotteiden ansiosta voit asettaa oikeat prioriteetit ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä käyttökustannusten säästöistä ja optimaalisesta energiankäytöstä. Liitettävyys ja tiedon saatavuus auttavat säästämään yrityksen toimintakuluista.


“Rakennusten uusi ulottuvuus” käyttää kahta testattua energianvalvontaratkaisua, CMS-700 -mittausjärjestelmää ja ABB EQmatic -energia-analysaattoria, jotka integroidaan ABB Ability™ EDCS -pilvipalveluun.

Verkko- ja pilviyhteyksien määrittäminen uudessa asennuksessa tai nykyisten palveluiden päivittäminen vaatii ainoastaan EDCS pilvipalvelun tukiasemat. Ne keräävät tietoja ja mittauksia kulutuksen seurannan, hallinnan ja optimoinnin helpottamiseksi. Tietoja kerätään sähkönjakelujärjestelmään asennetuista laitteista keskijänniteasemalta pienimpiin kuormiin.


GYBND_architectur_schema_fullsize
Skaalattavissa ratkaisuissa on tarjolla kahta yhteystapaa pilvialustaan. Pilvialustan tukiasemat ovat Ekip Com Hub ja Ekip E-Hub 2.0. ABB EQmatic ja CMS-700 täydentävät valikoimaa toimien myös erillisinä ratkaisuina, ja niihin pääsee nettipalvelimen kautta.
Hyödyt

ABB_Speed_up_your_projects_292x195

Projektien nopeampi toteutus

 • Vähennä investointeja valvontajärjestelmiin
 • Saavuta korkeampi energiatehokkuusstandardien taso
 • Nopeampi takaisinmaksu

ABB__Easy to Install

Helppo asentaa

 • Yhteys pilveen jopa 10 minuutissa
 • Vähemmän kaapelointia ja tiedonsiirtokomponentteja
 • Päivitys komponentteja vaihtamatta ja aiemmalla järjestelmällä

ABB__Energy Efficiency

Energiatehokkuus

 • Säästä huoltokustannuksissa ja sähkölaskuissa
 • Ennakoivat hälytykset toiminnan varmistamiseksi minuutissa
 • Lisää kiinteistön energiatehokkuuttaSovellukset
Ohjelmistoalustat
Lataa dokumentteja

Ajankohtaista

Aiheeseen liittyvät tuotteet

 • Yhteydenotto

  Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

  Ota yhteyttä
Select region / language