SACE Emax 2

Perinteisestä katkaisijasta kokonaisvaltaiseen tehonhallintaan. SACE Emax 2:een on lisätty yhä enemmän toimintoja, ja nyt käytettävissä on kokonaisratkaisu pienjännitejakelujärjestelmien hallintaan.

SACE Emax 2 asettaa uuden standardin katkaisijoille mitä tulee nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Ominaisuuksillaan se pystyy vastaamaan kaikkiin uusiin sähköverkon vaatimuksiin.

 

 • Suorituskyky
  Saatavilla on neljä kokoa, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn pienessä koossa. Mallit saatavilla kaikille markkina-alueille (IEC, UL, CCC). IEC61557-12-standardin mukainen tarkkuusluokan 1 sertifiointi energian mittaukselle.

 

 • Ohjaus
  Innovatiivinen kokonaisratkaisu, joka toimii kaikenlaisissa verkko-olosuhteissa edistyksellisten toimintojen ansiosta. Näitä ovat esimerkiksi kuormien erottaminen, tehon säätö, ATS, rajapintasuojaus, Synchrocheck-logiikka ja mukautuva suojaus.

 

 • Liitännät
  Tuki kahdeksalle väyläprotokollalle takaa täydellisen integroinnin kaikkiin automaatio- ja energianhallintajärjestelmiin. Helppo yhdistää ABB AbilityTM Energy & Asset Manager -pilvipalvelualustaan. Etäyhteys integroidulla Bluetooth Low Energy -teknologialla.

 

 • Helppokäyttöisyys
  Helppo ja turvallinen käyttö ja huolto. Lisävarusteiden liittäminen toimii plug&play. Helppokäyttöiset käyttöönottotyökalut. Suojareleen päivitykset koko käyttöiän ajan ABB Ability MarketplaceTM -ohjelmavalikoimalla.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tarjontamme

Tutustu myös

Tuotetiedot ja -dokumentit

Aiheeseen liittyvät tuotteet

 • Yhteydenotto

  Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

  Ota yhteyttä
Select region / language