Automation

Rätt åtgärd kommer automatiskt, i alla situationer

Att kunna styra din byggnad automatiskt ger inte bara flexibilitet av förvaltning av fastigheter. Det har även en positiv effekt på effektivitet, säkerhet och produktivitet. Med produkter och tjänster som rörelsedetektorer, harmonisk belysning, dörrkommunikation, automatiserad uppvärmning, luftkonditionering, ventilation och solskydd erbjuder ABB ett urval av möjligheter för att placera hantering av fastighetens funktioner helt i dina händer.

Hem- och fastighetsautomation

Med innovativa, integrerade lösningar under ett tak vill vi göra byggnaderna intelligenta och formade för framtiden. Med energieffektiv och framtidsorienterad teknik vill vi säkerställa att människor känner sig som hemma i byggnaderna, har maximal känsla av trygghet och kan arbeta på ett hållbart och produktivt sätt. Från moderna familjehem till exklusiva lyxhotell. Globalt, från en enda källa.

Vårt erbjudande hem- och fastighetsautomationKNX – den globala standarden för fastighetsautomation


Efterfrågan på förvaltningssystem för fastigheter ökar konstant liksom efterfrågan på komfort och mångsidighet i hantering av t.ex. belysning, jalusier, värme, luftkonditionering och energieffektivisering. Tack vara ABB i-bus® KNX kan alla viktiga tillämpningar i byggnaden enkelt kontrolleras, övervakas och signaleras via ett enhetligt system. 

Vårt erbjudande KNX

Uppvärmning, ventilation och luftkonditionering i ett och samma system


ABB:s ClimaECO är den holistiska lösningen för HVAC (Heat, Ventilation, Air Condition). Ett verkligt ECO-system i en holistisk lösning, baserad på standarden KNX för hem- och fastighetsautomation.  

Vårt erbjudande ClimaECO

Dörrpassersystem


Med ABB:s porttelefonsystem behöver du inte kompromissa med stilen för att få innovativ teknik. För systemet är mer än bara ett dörrvideosystem – det är framtiden för smart fastighetsövervakning och säkerhetnära till hands. Beroende på dina krav på en smart byggnad kan du välja mellan 2-trådssystem eller IP-system. 

Porttelefoni ABB Welcome

Fler smarta lösningar

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language