Design

En estetisk omgivning byggs alltid av detaljer

Tidigare var strömställare, sensorer och kontrollpaneler endast funktionella. Idag är de en del av din image. På ABB strävar vi inte bara efter att tillhandahålla elektriska lösningar som förbättrar bekvämligheten, säkerheten och effektiviteten i dina byggnader. Vi är också engagerade i att erbjuda ett stort urval av högkvalitativa, stilrena installationstillbehör som passar din byggnad och din personliga smak perfekt.

Design gör skillnaden

Design är grundläggande för vår identitet. Det är ett uttryck för karaktäristiska värden – självsäker, originell, framtidsorienterad. Våra produkter kännetecknas av hög funktionalitet och estetiska värden. På så vis kan vi erbjuda våra kunder förstklassiga lösningar – för att skapa individuella stilar.

Strömställare för hela världen

Olika länder, olika installationsstandarder – ABB har särskilda sortiment av strömställare för länder med andra standarder och certifieringar, som Storbritannien och Italien. Vad alla lösningar har gemensamt är ett stort urval funktioner kombinerat med modern design för att uppfylla enskilda krav.

Vårt erbjudande strömställare

 

 

Fler smarta lösningar

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language