Energidistribution

Oavsett var energin kommer från går den till rätt plats

Elektricitet är en bekvämlighet som tas som självklar och uppskattas inte förrän den är borta. På ABB är det vårt uppdrag att tillhandahålla den elektricitet du har behov av, vid det tillfälle du behöver den – som när du kopplar in en apparat eller slår på en strömbrytare. Vi tar energi från källan och överför den till företaget eller hemmet där den ska användas.

Anslutning till elnätet

För att hålla din byggnad strömsatt dygnet runt är det viktigt med tillförlitlig och energieffektiv strömförsörjning. Vår lösningar täcker alla distributionsnivåer för alla områden för att hålla verksamheten igång – och de öppnar upp möjligheter för IoT-anslutning för din installation och gör att du smidigt kan ansluta till elnätsbolagets nät.

Vårt erbjudande mellanspänningsprodukter

Modern elnätsteknik

Du närmar dig nya sätt att själv tillhandahålla energi, vilket kräver nya beprövade koncept som förnybar energigenerering på tak med batterilagrings lösningar som backup för att förbättra din anläggnings återkopplings förmåga. Samtidigt driver laddning av elfordons efterfrågan på energi framåt och den måste vara tillgänglig när som helst.

Vårt erbjudande energilagring
Vårt erbjudande solenergi

Energidistribution med mellanspänning


Våra lösningar bygger på de grundläggande principerna säkerhet, tillförlitlighet och skalbarhet för att öka effektiviteten i era anläggningar: från tillämpningar inom industrin, till fartyg, generering av traditionell och förnybar energi till byggnader, datacenter och shoppinggallerior. För bra prestationer under alla förhållanden garanteras säkra produkter och enklare byte av komponenter när som helst.

Vårt erbjudande ställverk för mellanspänning


Energidistribution med lågspänning

Våra flexibla lösningar håller kundernas installation av lågspänningssystem med högsta möjliga tillgänglighet och säkerhet. Nästa generations smarta lösningar ger dig åtkomst till realtidsdata över hela verksamheten. Det förbereder dig för digitaliseringen och öppnar nya möjligheter för smarta enheter, IoT och molnteknik.


Vårt erbjudande
ABB Ability™ Energy and Asset Manager
Normprodukter
Effektbrytare för lågspänning
Kapslingar/centraler för inomhusbruk
Ställverk för lågspänning

Lednings- och kabelhantering

Utformat för att prestera. ABB:s breda utbud av lednings- och kabelhanteringslösningar är utformat för att göra fastsättning, skydd, isolering och anslutning av ledningar enklare och snabbare för experter inom industritillämpningar, konstruktioner, kommunikationer, kraftbolag och OEM. När styrka, tillförlitlighet och prestanda krävs vänder sig medvetna yrkesproffs till den ursprungliga och bästa källan för lednings- och kabelhanteringslösningar.


Vårt erbjudande kabelförläggning [en]

Fler smarta lösningar

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language