Smarta byggnader

För framtidens byggnader, idag

Tänk dig morgondagens byggnader formade av dagens ABB Ability™-teknik. Vi arbetar tillsammans för att skapa arbetsplatser där allt är möjligt. Genom smart och automatisk belysning, luftkonditionering, uppvärmning och rörelsedetektering ger vi möjligheten till högre energieffektivitet och ökad säkerhet. Med digitala lösningar kan allt styras på distans, så att du får full kontroll oavsett var du befinner dig, och tillgängligt när du behöver det.

Vill du ha produktinformation eller service?

Smarta lösningar för olika byggnadstyper

Varje byggnad har unika krav och därför ger vår innovativa portfölj flexibilitet i att utforma och implementera lösningar för byggnader som anpassas enkelt efter enskilda behov. Dessutom säkras din investering för framtida modifieringar och tillbyggnader, särskilt om byggnaden ska användas för ett annat syfte.

Varför ABB?

Med ABB:s lösningar för smartare byggnader kan du utnyttja ABB:s expertis och kunskap om fastighetsautomation i både elektriska och mekaniska byggnadssystem. Från de enskilda komponenterna via system och ett val av plattform för kommunikationsprotokoll kan ABB stödja ett brett spektrum av krav.

Tjänster och verktyg

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language