Energihantering

Den bästa lösningen är att ha koll på alla faktorer

Det första steget i hantering av din byggnads energi är att förstå exakt hur mycket som används och vad det används till. Med den här informationen till hands kan du lyfta fram förbättringsområden, som i sin tur hjälper dig att bli mer effektiv och möjlighet att spara pengar. ABB:s instrument för mätning ansluter till byggnadens fastighetsautomations system som hämtar, lagrar och analyserar informationen för att bygga långsiktig effektivitet.

Energi och förvaltning av tillgångar

ABB:s portfölj är skalbar och kan anpassas för små och medelstora företag, vilket gör att elinstallatörer, fastighetsägare, anläggnings- och energichefer kan samla in och visualisera sina data – både på plats och på distans. Det innebär optimal förbrukning och tilldelning av energi, kontinuerlig drift och förenklat underhåll. Fördelarna med möjligheter till anslutning och tillgänglig data kan ge besparingar på upp till 30 %. 

Our offering scalabe solutions
Optimax® - skalbar och enkel energioptimering av fastigheter

ABB Ability™ Energy and Asset Manager

ABB Ability Energy and Asset Manager är en smart molnbaserad lösning som samordnar förvaltning av energiflöde och materiella tillgångar i ett enda intuitivt gränssnitt. Användaren får full koll anläggningen och elanvändningen. Samtidigt visas information som hjälper till att minimera kostnader och risker samtidigt som prestandan och säkerheten maximeras.

Vårt erbjudande ABB Ability Energy and Asset Manager

Energilagring


För kommersiella fastigheter är TRIO-TM den smarta lösningen för applikationer med solenergi. Professionella installatörer kommer att gilla alla avancerade funktioner som syftar till att spara tid och pengar: Beröringsfri och trådlös driftsättning, integrerat webb användargränssnitt, två inbyggda Ethernet-kommunikationsgränssnitt, fjärrövervakning och uppdatering av inbyggda program.


Vårt erbjudande TRIO-TM-50.0/60.0

Energimätning

Genom att prioritera hantering av strömförsörjning och mäta energiförbrukningen så möjliggörs en effektivare användning.
Att mäta elförbrukning kan spara arbete och pengar. Genom att lägga till elmätare för undermätning och ett kretsövervakningssystem för gruppövervakning möjliggör övervakning av förbrukning, från inkommande enhet hela vägen ner till den sista gruppen.

Vårt erbjudande för el- och energimätning

Kritisk infrastruktur

Om du står inför områden med verksamhetskritiska tillämpningar som datacenter, processindustrier eller sjukhus är en integrerad UPS-enhet (oavbruten kraftförsörjning) och ställverk i ett enda kompakt system ett bra val. Integreringen av MNS-Up med ABB AbilityTM verksamhetskritiskt kraftstyrsystem är en ansluten lösning för att säkerställa tillförlitligheten hos kritiska krafttillämpningar.

Vårt erbjudande MNS-Up [en]

Fler smarta lösningar

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language