Έξυπνη μέτρηση και επίβλεψη

Αναβαθμίστε ψηφιακά τους πίνακες διανομής σας για μέγιστη απόδοση

Η ψηφιακή εποχή που ζούμε μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ενέργεια που καταναλώνουμε. Η είσοδος των ανανεώσιμων πηγών στον ενεργειακό χάρτη, η διάχυση των έξυπνων δικτύων διανομής (smart grids) και οι αυξημένες παγκόσμιες ενεργειακές ανάγκες λόγω αστικοποίησης, απαιτούν έξυπνα συστήματα παρακολούθησης και διαχείρισης της ενέργειας έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε πιο αποδοτικά την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Η πιο αποδοτική χρήση της ενέργειας είναι το κλειδί για μια υπεύθυνη ανάπτυξη που θα βασίζεται σε δραστηριότητες με μειωμένες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και σε εξοικονόμηση της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας έως και 40%. Για την επίτευξη αυτών των στόχων η ABB προσφέρει σύγχρονα ψηφιακά συστήματα που μπορούν να μετρούν την καταναλισκόμενη ενέργεια, να παρακολουθούν την ποιότητα της και μέσω συστημάτων αυτοματισμού για έξυπνα κτίρια & κατοικίες να γίνεται πιο αποδοτικά ο έλεγχος της ενέργειας.

Τέτοια συστήματα μπορούν να προσφέρουν πρόσβαση σε προγράμματα πιστοποίησης LEED επιτρέποντας απόσβεση της επένδυσης σε λιγότερο από 3 χρόνια. 
 

 

Τι προσφέρει η ψηφιακή αναβάθμιση

Κλάση 1 ακρίβεια μέτρησης σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61557-12
Διασύνδεση συσκευών μέτρησης με διάφορα native πρωτόκολλα επικοινωνίας
Συστήματα που συνεισφέρουν στην πιστοποίηση LEED σε 3 από τα 9 προγράμματα
Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 20%

Σχετικά προϊόντα με ενσωματωμένη δυνατότητα μέτρησης ενέργειας

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  • Contact us

    Submit your inquiry and we will contact you

    Contact us
Select region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι