Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Smarta ställverk

Dags att bli digital. Välj den bäst lämpade fördesignade ställverkslösningen för att spara tid och maximera tillförlitligheten.

Digitaliseringen av eldistribution har som mål att möta den ökande efterfrågan på energieffektivitet och kontinuitet i servicen för elinstallationen.

Den centrala aspekten i att förverkliga ett intelligent distributionssystem är att ha smarta ställverk som enkelt kan övervakas och hanteras på distans..

ABB:s intelligenta distributionslösningar har som mål att uppfylla kraven för alla segment och tillämpningar.

Välj det designpaket för smarta ställverk som passar dina behov bäst och hjälper dig utforma, bygga, installera och sköta elinstallationen.

 

Fördelar

Vill du ha produktinformation eller service?

Flexibilitet

Enkelt att realisera med upp till 66 % färre kablar och upp till 10 procent färre anslutningskomponenter.

Energieffektivitet

Hållbart, erbjuder från 7 procent upp till 20 procent förbättrad energieffektivitet.

Kontinuerlig drift

Tillförlitlig och enkel att utföra service på, med upp till 36 procent lägre underhållskostnader.

Framtidssäker

Erbjuder uppgraderings- och uppdateringslösningar utan driftstopp.

Din verksamhet

Panelbyggare

ABB:s komponenter för smart distribution är utformade för att enkelt kunna integreras i traditionella ställverk, utan att det krävs extra tid eller arbete. Dessutom tillhandahåller ABB avancerad design för smarta ställverk för att minimera den tid som krävs för konstruktionen och maximera tillförlitligheten.

Konsulter/EPC

Det kan vara en utmaning att utforma och implementera intelligent distribution. ABB erbjuder fördesignade, flexibla och standardiserade lösningar som passar alla installationer. Med ABB:s smarta ställverk kan du utföra de idag mest krävande uppgifterna och vara redo för framtida förbättringar.

Systemintegratörer

ABB:s ställverk för eldistribution är utformade för att vara helt kompatibla med alla delar av den elektriska och icke-elektriska installationen. På så sätt erbjuder ABB:s lösningar heltäckande integrering som tillåter full synlighet för den elektriska delen av anläggningen.

Slutanvändare

ABB:s smarta ställverk erbjuder ledande teknik som enkelt kan implementeras och användas, och som gör det möjligt att omedelbart spara pengar på investering och drift samt göra enkla förbättringar i framtiden.

Vårt erbjudande

Mer information

Relaterade erbjudanden