Smarta ställverk

Spara tid och maximera tillförlitligheten med en intelligent fördesignad ställverkslösning

Med ABB:s fördesignade ställverk, med färre kablar och anslutningskomponenter, kan installationen utföras snabbare. Uppdatering av mjukvara görs sedan online och service kan utföras utan driftstopp. De smarta ställverken kan enkelt övervakas och hanteras på distans.

Du erhåller en hållbar distributionslösning, som möter den ökande efterfrågan på energieffektivitet i samhället.

Välj det designpaket som passar dina behov bäst och som hjälper dig att utforma, bygga, installera och sköta elinstallationen.

 

Fördelar med ABB:s smarta ställverk:

Vill du ha produktinformation eller service?

Installation

Enkelt att installera med upp till 66 % färre kablar och upp till 10 % färre anslutningskomponenter.

Energieffektivitet

Hållbart, erbjuder från 7 upp till 20 % förbättrad energieffektivitet.

Kontinuerlig drift

Tillförlitligt och enkelt att utföra service, med upp till 36 % lägre underhållskostnader.

Framtidssäker

Erbjuder uppgraderings- och uppdateringslösningar utan driftstopp.

Din verksamhet

Panelbyggare

ABB:s komponenter för smart eldistribution är utformade för att enkelt kunna integreras i traditionella ställverk, utan att det krävs extra tid eller arbete. Dessutom tillhandahåller ABB avancerad design för smarta ställverk för att minimera den tid som krävs för konstruktionen.

Konsulter/EPC

Det kan vara en utmaning att utforma och implementera intelligent eldistribution. ABB erbjuder fördesignade, flexibla och standardiserade lösningar som passar alla elinstallationer. Med ABB:s smarta ställverk kan du utföra de idag mest krävande uppgifterna och få en framtidssäker lösning.

Systemintegratörer

ABB:s ställverk för eldistribution är utformade för att vara helt kompatibla med alla delar av den elektriska installationen. På så sätt erbjuder ABB:s lösningar heltäckande integrering som tillåter full synlighet för den elektriska delen av anläggningen.

Slutanvändare

ABB:s smarta ställverk erbjuder ledande teknik som enkelt kan implementeras och användas, och som gör det möjligt att omedelbart spara pengar på investeringen samt kunna utföra uppgraderingar i framtiden.

Vårt erbjudande

Mer information

Relaterade erbjudanden

Select region / language