Αποκτήστε προβάδισμα με ακριβείς πληροφορίες πραγματικού χρόνου για την υγεία και την απόδοση των ρυθμιστών στροφών σας.

Η υπηρεσία Απομακρυσμένης Παρακολούθησης ABB AbilityTM Condition Monitoring για ρυθμιστές στροφών αποτελεί μέρος του Digital Powertrain.  Παρέχει τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τους ρυθμιστές στροφών σας, μέσω KPIs και δεδομένων λειτουργίας,  βοηθώντας σας να εντοπίζετε τυχόν ανακολουθίες εγκαίρως.

Οφέλη της απομακρυσμένης παρακολούθησης

 • Λήψη αποφάσεων βάσει πραγματικών γεγονότων
  Μάθετε περισσότερα για τα δεδομένα και το ιστορικό, με στόχο την  καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του εξοπλισμού σας.
 • Για να έχετε πάντα το προβάδισμα
  Αναγνωρίστε έγκαιρα τα σημάδια πιθανών βλαβών και αξιολογήστε τους κινδύνους, προτού μετατραπούν σε σοβαρά λειτουργικά προβλήματα.

 • Εντοπισμός της βαθύτερης αιτίας των προβλημάτων διαχείρισης
  Απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα από τους ενσωματωμένους αισθητήρες των ρυθμιστών στροφών  της ΑΒΒ για τον εντοπισμό  των προβλημάτων.

 • Αναλύστε και βελτιστοποιήστε απομακρυσμένα τους ρυθμιστές στροφών

  Αποκτήστε σημαντικές  πληροφορίες για τους ρυθμιστές στροφών οπουδήποτε και οποτεδήποτε - σε δυσπρόσιτους χώρους ή ακόμη και όταν η επιτόπου επίσκεψη δεν είναι εφικτή.

Προσαρμόστε την παρακολούθηση των ρυθμιστών στροφών ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας

Η βασική έκδοση παρέχει δυνατότητες κορυφαίες στον κλάδο ώστε να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες παρακολούθησης - είτε θέλετε να παρακολουθείτε την κατάσταση του ρυθμιστή στροφών σας μέσω του portal της ΑΒΒ, είτε να την ενσωματώσετε σε υφιστάμενο σύστημα παρακολούθησης μέσω  Cloud Interface.

 

Οι προαιρετικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν  ψηφιακή απομακρυσμένη υποστήριξη από εξειδικευμένο τεχνικό της ABB, προηγμένες αναλύσεις και αναφορές και μια σειρά συμπληρωματικών χαρακτηριστικών που καθιστούν τις εργασίες συντήρησης πιο αποτελεσματικές. 

Οφέλη στη βασική έκδοση:

Βασική παρακολούθηση της κατάστασης (Basic Condition Monitoring)

Η λειτουργία Basic Condition Monitoring επιτρέπει τη βασική πρόσβαση στο portal παρακολούθησης, όπου οι δείκτες KPI , παρέχουν μια επισκόπηση της κατάστασης όλων των συνδεδεμένων ρυθμιστών στροφών. Μπορείτε να εντοπίζετε προβλήματα και να εξετάζετε μεμονωμένους ρυθμιστές στροφών για να αναλύσετε τα δεδομένα και να εντοπίσετε τη βασική αιτία ενός προβλήματος.

Διαχείριση ειδοποιήσεων

Η Διαχείριση ειδοποιήσεων παρέχει ηρεμία, εξαλείφοντας την ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης της κατάστασης των ρυθμιστών στροφών σας. Λαμβάνετε άμεσες αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις όταν αλλάζουν οι τιμές του ρυθμιστή στροφών σας, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε γρήγορες, τεκμηριωμένες αποφάσεις συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε εκεί.

Υγεία Εξοπλισμού

Η υγεία του Εξοπλισμού επιτρέπει να επιβλέπετε τις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των ρυθμιστών στροφών σας. Περιλαμβάνει συγκρίσεις δεδομένων για τον εντοπισμό ανακολουθιών στις λειτουργίες. Λαμβάνετε επίσης μια ετήσια αναφορά επιδόσεων με συστάσεις από ειδικούς της ABB.

Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας

Η Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας σας κρατά ενήμερους σχετικά με τις ρυθμίσεις μιας μεγάλης εγκατεστημένης βάσης.  Λαμβάνετε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις κάθε φορά που αλλάζει κάποια παράμετρος του ρυθμιστή στροφών σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προχωράτε σε γρήγορες, τεκμηριωμένες αποφάσεις συντήρησης χωρίς ταλαιπωρία, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ομαδική υποστήριξη

Η επιλογή ομαδικής υποστήριξης σας επιτρέπει να επιλύετε εξ αποστάσεως σφάλματα του ρυθμιστή στροφών εξασφαλίζοντας ενεργή υποστήριξη στους συναδέλφους και τους πελάτες σας που βρίσκονται στο χώρο. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να αναλύετε τα δεδομένα και τις πληροφορίες παρέχοντας πολύτιμη υποστήριξη στην ομάδα σας.

Επιλέξτε από αυτές τις επιλογές:

Powertrain Monitoring

Συνδυάστε βασικές πληροφορίες από την υπηρεσία Condition Monitoring για ρυθμιστές στροφών και τα Smart Sensors για κινητήρες και τα μηχανήματα, για να έχετε την μια ολοκληρωμένη εικόνα του κινητήριου συστήματός σας.

Condition-based Maintenance

Η απομακρυσμένη συντήρηση βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και σας επιτρέπει να σχεδιάζετε στοχευμένες ενέργειες συντήρησης για κρίσιμες εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους, η ΑΒΒ εκτιμά τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων των ρυθμιστων στροφών και προτείνει ενέργειες συντήρησης για τη μείωση του κινδύνου βλάβης.

Offline Συλλογή δεδομένων

Η Offline συλλογή δεδομένων σας βοηθά να χρησιμοποιείτε τις ψηφιακές υπηρεσίες της ΑΒΒ χωρίς να χρειάζεται να είστε πάντα συνδεδεμένοι. Μπορείτε να μεταφορτώσετε τα δεδομένα σας στο cloud μαζικά σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, λειτουργώντας εντός των προτύπων κυβερνοασφάλειας που έχετε θέσει.

Εκθέσεις εξειδικευμένου προσωπικού

Ζητήστε από τους επαγγελματίες μας στον τομέα των ρυθμιστών στροφών να εξετάσουν τα δεδομένα σας και να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τον προγραμματισμό της συντήρησης, με την επιλογή της υπηρεσίας Expert Report (Έκθεση εμπειρογνωμόνων).

Απομακρυσμένη υποστήριξη 

Η λειτουργία απομακρυσμένης υποστήριξης παρέχει καθοδήγηση από ειδικούς για τυχόν σφάλματα στους ρυθμιστές στροφών σας. Σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, καθώς η λειτουργία απομακρυσμένης υποστήριξης μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μόλις συμβεί μια βλάβη. Για τον ίδιο λόγο μειώνει τον χρόνο διακοπής λειτουργίας και, συνεπώς, τις απώλειες παραγωγής. Επιπλέον, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επενδύσετε στην ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων του υπάρχοντος προσωπικού σας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι και διαθέσιμα αρχεία

Αξίζει να δείτεΣχετικές υπηρεσίες

Select region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι