Οι εκπαιδέυσεις της ΑΒΒ, δεν είναι ακόμα ένα μάθημα. Αποκτάτε πρόσβαση σε αξιόπιστες και επαγγελματικές γνώσεις που σας βοηθούν να ενισχύσετε τις δυνατότητες της ομάδας σας, να βελτιώσετε τα επίπεδα ασφάλειά σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες του προσωπικού σας για την αντιμετώπιση προβλημάτων και να μεγιστοποιήσετε τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού σας. Αποκτάτε τα καλύτερα εφόδια για το σήμερα, το αύριο και το μέλλον.

Τα προσόντα του προσωπικού σας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποδοτικότητα του εξοπλισμού σας αλλά και στην απόσβεση της επένδυσης σας. Γι' αυτό το λόγο παρέχουμε ευέλικτες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης για τη βέλτιστη αξιοποίηση των λειτουργιών των κινητήρων, των γεννητριών και των ρυθμιστών στροφών της ΑΒΒ, καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Τα κέντρα εκπαίδευσής μας, με στόχο την ενίσχυση των εμπειριών των πελατών μας, παρέχουν ευρεία διαθεσιμότητα παγκοσμίως. Διαθέτουμε παγκόσμια εκπαιδευτικά κέντρα που βρίσκονται στη Φινλανδία, την Ελβετία, την Κίνα, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου παρέχεται μια επαγγελματική εμπειρία εκμάθησης. Εκτός από τα πρακτικά μαθήματα στα τοπικά κέντρα κατάρτισης, ορισμένα από τα μαθήματά μας μπορούν επίσης να διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα e-learning εκπαιδεύσεων μέσω βίντεο και οδηγιών σε διάφορες γλώσσες για να ξεκινήσετε την εκπαιδευτική σας πορεία στα Συστήματα Κίνησης της ΑΒΒ.

Οφέλη

 • Γρήγορη ανταπόκριση και λήψη αποφάσεων λόγω της άρτιας γνώσης της τεχνολογίας, των λειτουργιών και της συντήρησης
 • Λιγότερος χρόνος διακοπής λειτουργίας λόγω της καλύτερης διαχείρισης του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων
 • Λιγότερα προβλήματα συντήρησης
 • Καλύτερη διαχείριση κινδύνων λόγω της διαθεσιμότητας εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Αύξηση της επαγγελματικής ικανοποίησης του προσωπικού των μονάδων εγκατάστασης 

Παροχές


Εκπαιδευτικά κέντρα

 

Οι εκπαιδεύσεις μας περιλαμβάνουν όλα τα σημεία των κινητήρων, γεννητριών και ρυθμιστών στροφών της ΑΒΒ, όπως η λειτουργία και η συντήρησή τους. Σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις από το προσωπικό της ΑΒΒ. Τα προγράμματα εντός της τάξης μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Παγκόσμια εκπαιδευτικά κέντρα:

 


 

Τοπικά κέντρα κατάρτισης


  Εκπαίδευση On-site

  Η on-site εκπαίδευση είναι μια προγραμματισμένη πρακτική εκπαίδευση που παρέχεται από ειδικούς της ΑΒΒ στις εγκαταστάσεις σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πρακτική εξάσκηση με τον εξοπλισμό σας. Ορισμένες από τις εκπαιδεύσεις μας μπορούν επίσης να είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσάς. Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο εκπαιδευτικό κέντρο της ABB για περισσότερες λεπτομέρειες.


  Online εκπαίδευση & υλικό αυτο-εκμάθησης

  Προσφέρουμε πληθώρα μαθημάτων για εσάς και το προσωπικό σας online. Τα θέματα κατάρτισης κυμαίνονται από πληροφορίες για το προϊόν και τη διαδικασία που εξυπηρετεί, έως την εγκατάσταση, την έναρξη λειτουργίας, τη συντήρηση και την εύρεση βλαβών.

   

   

   

     Χρήσιμοι σύνδεσμοι και διαθέσιμα αρχεία

  Loading documents
  Select region / language