Επιλέξτε γλώσσα:

Υπηρεσίες επισκευής για ρυθμιστές στροφών, κινητήρες και γεννήτριες

Βασιστείτε στις υπηρεσίες επισκευής της ABB για την αποκατάσταση των λειτουργιών σας


Οι υπηρεσίες επισκευής για ρυθμιστές στροφών, κινητήρες και γεννήτριεςτης ΑΒΒ είναι γρήγορες και αποτελεσματικές, βοηθώντας σας να αποκαταστήσετε άμεσα τη λειτουργία σας. Με ένα από τα πιο διευρυμένα δίκτυα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και με μηχανικούς τεχνικής υποστήριξης σε ετοιμότητα για να πραγματοποιήσουν επισκευές επί τόπου ή σε εξουσιοδοτημένα εργαστήρια, σας δίνουμε την δυνάτοτητα να επιλέξετε τη λύση που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Με τις υπηρεσίες επισκευών της ΑΒΒ, ελαχιστοποιείτε με ασφάλεια το χρόνο διακοπής της παραγωγής.

Οφέλη

 • Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό με εμπειρία επισκευής προϊόντων της ΑΒΒ αλλά και άλλων προμηθευτών
 • Αναλυτική τεχνική τεκμηρίωση
 • Γνήσια ABB ανταλλακτικά 
 • Επισκευές εντός και εκτός εγγύησης
 • Μεγάλο δίκτυο τοπικών κέντρων τεχνικής υποστήριξης 
 • Άμεση απόκριση τεχνικής υποστήριξης για την πρόληψη βλαβών και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων 

Παροχές


Υπηρεσίες επισκευής κινητήρων, γεννητριών και ρυθμιστών στροφών

Τα εργαστήρια της ΑΒΒ είναι σχεδιασμένα για σύνθετες υπηρεσίες επισκευών, ανακατασκευές και γενικές επισκευές. Τα εργαστήριά μας είναι στελεχωμένα με επαγγελματίες μηχανικούς, υποστηριζόμενοι από το εξιδεικευμένο τμήμα των μονάδων παραγωγής και από το παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης. Το παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης διατηρεί υψηλά πρότυπα ποιότητας στις υπηρεσίες επισκευών. Διαθέτουμε επίσης εργαστήρια που είναι πιστοποιημένα για την διαχείριση του εξοπλισμού, ο οποίος είναι εγκατεστημένος σε επικίνδυνες περιοχές. Παράλληλα, παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή αντικατάστασης, με στόχο την πιο ενεργειακά αποδοτική λύση.

Επιτόπου υπηρεσίες επισκευής για κινητήρες, γεννήτριες και ρυθμιστές στροφών

Οι υπηρεσίες επιτόπου επισκευών της ΑΒΒ πραγματοποιούνται στο σημείο που χρειάζεστε, με άριστη τεχνογνωσία. Το αίτημά σας για τεχνική υποστήριξη λαμβάνεται άμεσα υπόψιν και εκτελείται από καταρτισμένους μηχανικούς της ΑΒΒ.


Χρήσιμοι σύνδεσμοι και διαθέσιμα αρχείαLoading documents


Σχετικές υπηρεσίες

 • Contact us

  Submit your inquiry and we will contact you

  Contact us
Select region / language