ABB Ability™ LEAP suurjännitemoottoreille ja generaattoreille

Aina askeleen edellä

ABB Ability™ LEAP (Life Expectancy Analysis Program) arvioi staattorin käämityksen eristyksen, korkeajännitemoottoreiden ja -generaattoreiden käyttöajan kannalta kriittisimmän komponentin, kunnon ja odotetun käyttöiän. Se havaitsee staattorin käämityksen eristyksen mahdolliset ongelmat hyvissä ajoin ennen kuin niistä tulee kriittisiä ja ne ehtivät aiheuttaa kalliita seisokkeja. Kun sinulla on tietoa staattorin käämityksen eristyksen kunnosta ja odotetusta käyttöiästä, voit noudattaa kunnossapitosuunnitelmaasi.

Tarkat tiedot vain yhdeltä käynniltä 

ABB Ability LEAP on joukko ainutlaatuisia analyyttisiä kuntoarvioinnin työkaluja, jotka tunnistavat, määrittävät ja kvantifioivat eristysjärjestelmän viat. Testaus ja kuntoarvio suoritetaan yhdellä käyntikerralla, ja ne voidaan yhdistää normaaliin kunnossapitosuunnitelmaan. Tämä on suuri parannus perinteisiin menetelmiin, jotka vaativat trenditietoja useista mittauksista, ennen kuin ne voivat tarjota hyödyllisiä kuntoarvioita.

Enintään 5 kV:n moottoreille, jotka sijaitsevat ahtaassa tilassa, ABB tarjoaa ABB Ability™ -kuntoarviointipalvelua. ABB Ability -kuntoarvioinnissa käytettävä kompakti analyysilaitteisto on ihanteellinen, kun analysoidaan ahtaassa tilassa, kuten tuuliturbiineissa tai laivoissa, sijaitsevien moottoreiden ja generaattoreiden staattorien käämityksen eristystä

Pidennetty käyttöikä

Tuloksia käytetään kunnossapitosuunnitelman optimointiin ja niillä ennustetaan, milloin järjestelmän tila muuttuu haavoittuvaksi tai kriittiseksi. Tämän perusteella tarvittavat huoltotoimet voidaan suunnitella hyvissä ajoin etukäteen ja siten välttyä ennenaikaisilta vioilta ja pidentää moottoreiden ja generaattoreiden käyttöikää.

LEAP:in edut suurjännitemoottoreille ja generaattoreille

  • Minimoitu suunnittelematon seisokkiaika – varhaiset varoitukset antavat riittävästi aikaa kunnossapidon suunnitteluun

  • Optimoitu kunnossapidon suunnittelu – mahdollistaa siirtymisen aikaperusteisesta kuntoon perustuvaan kunnossapitoon

  • Pienemmät kokonaiskustannukset – tukee pyrkimyksiä lisätä käyttöikää ja siten lisätä investointien tuottoa

  • Parempi päätöksenteko – auttaa lyhyen ja pitkän aikavälin kunnossapidon sekä käytön, korjauksen, jälkiasennuksen ja vaihdoin vaihtoehtoisessa päättämisessä

  • Palvelu on saatavilla sekä ABB:n että muiden valmistajien moottoreille ja generaattoreille

Ladattavat tiedostot ja linkitAjankohtaista  • Ota yhteyttä

    Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

    Lähetä viesti
Select region / language