Maksimaalinen käytettävyys ja laadukas huolto.

Mikä on yrityksesi moottorien, generaattorien ja taajuusmuuttajien kunnossapitostrategia? ABB Motion Servicesin suunnitellut huollot ja korjauspalvelut, kunnonvalvonta ja laadukkaat varaosat auttavat estämään häiriötilanteet. Aina luotettava tukemme ja kumppaniyhteistyömme auttavat sinua maksimoimaan laitteidesi käytettävyyden.

Belgialainen sokerintuottaja parantaa käytettävyyttä ja saavuttaa 12 % energiansäästön ABB:n digitaalisten ratkaisujen avulla.

"Duvivier Dexis is a crucial partner for us in the digital solutions area, and they use their expertise to provide individualized solutions for their customers" – Olle Henkens, Digital Product Manager at ABB BelgiumABB:n toimintavarmuuspalvelut moottoreille, generaattoreille ja taajuusmuuttajille – kolme tärkeintä etua

2

Suunniteltu kunnossapito, parempi suorituskyky ja huollon jatkuva saatavuus maksimoivat kriittisten laitteiden käytettävyyden.

 

team_pictogram

Saat tarpeisiisi räätälöityä tukea paikallisesti tai etäyhteydellä ympäri vuorokauden, ja huoltoinsinöörit ovat aina käytettävissäsi.

chart_money_pictogram

Toimintoihisi täysin räätälöidyt ratkaisut säästävät rahaa estämällä kalliit käyttökatkot.


Ratkaise ongelmatilanteet nopeasti. Minimoi kalliit käyttökatkot.

Korjauspalvelut
ABB Motion Servicesin asiantuntijoiden avulla voit ratkaista ongelmat nopeasti, palauttaa laitteet toimintakuntoon ja minimoida kalliit käyttökatkot. Käytettävissäsi ovat sertifioiduista insinööreistä koostuvat paikalliset tiimit, lisätyn todellisuuden tekniikoita käyttävät etätukiresurssit sekä korkealaatuiset korjaamot. Insinöörimme ryhtyvät nopeasti toimiin odottamattomissa häiriötilanteissa.
Lue lisää

Vältä kalliit käyttökatkot, suojaa investoinnit ja lisää kierroksia kilpailukykyynne

Ennakoiva kunnossapito ja suunnitellut huollot
Tarjoamme laitteiden kuntoon perustuvat ennakoivat kunnossapitoratkaisut sekä taajuusmuuttajille että moottoreille. Kumppanuus ABB:n kanssa ei ainoastaan auta välttämään kalliita käyttökatkoja, vaan myös kehittämään tuotannon tehokkuutta pitkällä aikavälillä. Ehkäisevään kunnossapitoon panostaminen maksimoi laitteiden käytettävyyden ja suorituskyvyn.
Lue lisää

Autamme sinua tekemään perustellumpia päätöksiä ja parantamaan suorituskykyä

Data- ja analysointipalvelut
ABB Motion Servicesin digitaaliset ratkaisut sekä asiantuntemuksemme auttavat sinua tekemään perustellumpia päätöksiä. Pysy muiden edellä hyödyntämällä laitteiden suorituskykyä ja energiankulutusta koskevia tarkkoja, reaaliaikaisia tietoja, jotka helpottavat liiketoimintapäätösten tekemistä ja kustannusten hallintaa.

ABB Motion Servicesin yhteysratkaisut, data-analyysit ja huoltoasiantuntemus tuottavat yhdessä ainutlaatuisia etuja. Analysoimalla laitteista kerättyä dataa voidaan tuottaa niiden tilasta tarkempaa tietoa, jonka avulla voit parantaa laitteiden suorituskykyä ja energiatehokkuutta tai kehittää liiketoimintaasi.  Analysoitu data ja laaja huoltoasiantuntemuksemme tarjoavat kattavaa tietoa liiketoimintapäätösten tueksi.
Lue lisää

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity modulaarinen palvelusopimus

ABB Motion OneCare -palvelusopimuksen avulla pidät moottorit, generaattorit ja taajuusmuuttajat luotettavassa ja tehokkaassa toimintakunnossa niiden koko käyttöiän ajan. 

Yhteistyökumppaninasi meillä on tarjota kunnossapitoon kattavaa asiantuntemusta, yhtenäisiä prosesseja ja kehittynyttä tekniikkaa. Autamme sinua kunnossapidon suunnittelussa, koordinoinnissa ja toteuttamisessa laitteiden kriittisyyden ja tarpeiden mukaan. Räätälöity toimintamalli tukee kunnossapitobudjetin suunnittelua ja kunnossapidon toteutusta pitkällä aikavälillä.
 


Lue lisää

Keskustele ABB:n asiantuntijan kanssa
Kanavakumppaniverkosto
Haluatko kumppaniksemme?
Select region / language