Yhteistyöratkaisut

Asiantuntemusta ja osaamista, jotka parantavat liiketoimintasi suorituskykyä.

Teemme yhteistyötä niin kanavakumppanien, laitevalmistajien kuin suorien asiakkaidenkin kanssa. Autamme myös sinun yritystäsi kasvamaan sekä parantamaan suorituskykyään ja palveluaan jatkuvasti. Ratkaisumme auttavat sinua myymään, kokoamaan, suunnittelemaan, asentamaan tai huoltamaan ABB:n moottoreita, generaattoreita ja taajuusmuuttajia. Voit myös liittyä mukaan toteuttamaan kehittyneitä digitaalisia ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään käyttökatkoja, maksimoimaan tuottavuuden ja säästämään energiaa.

Voit tarjota asiakkaillesi mahdollisimman nykyaikaisia palveluja, ja koulutuskurssimme ja verkko-oppimisresurssimme auttavat sinua kokoamaan päteviä huoltotiimejä. Yhteysratkaisut, data-analyysit ja teollinen asiantuntemus tuovat yhdessä ainutlaatuista digitaalista etua. Myös alkuperäiset ABB:n varaosat ja tuotteet ovat saatavillasi kaikkialla maailmassa.Hanki oikeaa osaamista:

Koulutus ja sertifioinnit

Meillä on 26 maailmanlaajuista koulutuskeskusta, jotka tarjoavat paikallista tukea omalla kielelläsi ja järjestävät etäkursseja verkossa.  Paikallisissa koulutuskeskuksissamme tarjottavien käytännön kurssien lisäksi kursseja voidaan pitää myös yrityksesi omissa tiloissa.

Hanki oikeaa kapasiteettia:

palvelualustat ja työkalut

Autamme sinua keräämään laitteista kehittynyttä analyyttista dataa, jonka avulla voit perehtyä laitteiden kuntoon ja tehostaa elinkaaren hallintaa, kunnossapidon suunnittelua ja kaluston hallintaa. Näin voit viime kädessä tehdä perustellumpia päätöksiä myös loppuasiakkaiden kannalta.

Hanki oikeat materiaalit: 

Osat, sarjat ja tuotteet

Maailmanlaajuinen ABB-varaosaverkosto vastaa tarpeisiisi nopeasti. Voimme varastoida tuotteita puolestasi tai toimittaa niitä yrityksesi omaan varastoon suoraan ABB:stä tai globaaliin tiimiimme kuuluvilta muilta kumppaneilta. Tarjoamme takuun yksittäisille varaosille ja varaosasarjoille sekä kunnossapitoon/korjauksiin liittyvää opastusta.

Select region / language