Προσαρμογέας FPNO-21 PROFINET IO

Ο προσαρμογέας PROFINET IO, FPNO-21 είναι πιστοποιημένος κατά Conformance Class B (CC-B) και υποστηρίζει PROFIdrives και προφίλ ρυθμιστών στροφών της ABB. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακόπτη για Media Redundancy Protocol (MRP) εξασφαλίζοντας μειωμένο χρόνο και έξοδα καθώς δεν απαιτείται η προμήθεια και εγκατάσταση επιπλέον διακόπτη. Είναι συμβατός με την κοινή αρχιτεκτονική των ρυθμιστών στροφών της ABB. 

  • Οι δύο θύρες του FPNO-21 λειτουργούν σαν ένα ενσωματωμένος διακόπτης που υποστηρίζει το πρωτόκολλο Media Redundancy Protocol (MRP) χωρίς να απαιτείται επιπλέον εξωτερικός διακόπτης.
  • Εύκολη διάταξη του ονόματος μέσω του περιβάλλοντος προγραμματισμού ενός PLC, καθώς το PROFINET ονομάζεται μέσω δεικτών (π.χ. abbdrive-xx)
  • Εύκολη αλλαγή του ρυθμιστή χωρίς ειδικά εργαλεία για μετονομασία του PROFINET, καθώς λαμβάνει ένα όνομα βάσει του backup αρχείου του ρυθμιστή.
  • Το PROFINET “drive control” και “PROFIsafe” μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν από διαφορετικά PLCs μέσω του Shared Device support. Το Shared Device δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στον ρυθμιστή από δύο ελεγκτές μέσω του FPNO-21. (π.χ. ένα PLC για τον έλεγχο του ρυθμιστή, άλλο SafetyPLC για ασφαλή επικοινωνία)
  • Υποστήριξη του PROFIsafe μέσω του πρωτόκολλου επικοινωνίας PROFINET. Η χρήση του PROFIsafe, του FSO-12, ή του FSO-21 απαιτείται με το ρυθμιστή ACS880.
  • Υποστήριξη του πρωτοκόλλου SNTP για χρονικό συγχρονισμό.
  • Το λογισμικό Drive Composer Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον FPNO-21 για την έναρξη λειτουργίας ή τη συντήρηση ενός ρυθμιστή της ABB κοινής αρχιτεκτονικής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Χρήσιμοι σύνδεσμοι και διαθέσιμα αρχεία

Ο προσαρμογέας FPNO-21 είναι συμβατός με:

 

Loading documents
Select region / language