ABB Ability™ Digital Powertrain

ABB Ability™ Digital Powertrain on digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden kokonaisuus, jonka avulla voit etävalvoa voimansiirtolaitteiden, kuten taajuusmuuttajien, moottoreiden ja generaattorien, sekä käyttökohteiden, kuten pumppujen ja puhaltimien kuntoa, suorituskykyä ja vähentää energiankulutusta. Se yhdistää etäkunnonvalvonnan ja data-analytiikan asiantuntemukseemme, mikä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä tehokkaamman, ennustettavamman ja turvallisemman toiminnan varmistamiseksi.

Havaitse mahdolliset konehäiriöt ennen kuin ne vaikuttavat toimintaan

Etäkunnonvalvontaan yhdistetyistä laitteista kerätyt tiedot analysoidaan, jolloin saadaan syvempi käsitys laitteiden kunnosta ja suorituskyvystä. Tiedon avulla käyttäjät voivat havaita varhaiset merkit mahdollisista ongelmista ja ryhtyä toimiin ennen kuin ne vaikuttavat käyttöön. Kunnossapito voidaan suunnitella todellisten tarpeiden mukaan yleisten aikataulujen sijaan. Tämä pidentää laitteiden käyttöikää ja vähentää huoltokustannuksia sekä suunnittelemattomia seisakkeja.

Energiankulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen

Etäkunnonvalvontaan yhdistetyistä laitteista voidaan tehdä jatkuvasti energiatehokkuuslaskelmia koko kunnonvalvontaan kytketyn asennuskannan laajuudessa. ABB Ability™ Digital Powertrain -energia-analyysi kerää tietoja kokonaisista moottorikannoista ilman, että energiatehokkuusasiantuntijan täytyy vierailla kohteessa. Se antaa tietoa moottorikäyttöisten sovellusten suorituskyvystä, auttaa tunnistamaan energiasyöppöjä kohteita ja suosittelee tapoja energiakulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Ulkoista laitteidesi valvonta ABB:n asiantuntijoille, jotta henkilökuntasi voi keskittyä muihin kriittisiin tehtäviin

ABB Ability™ -valvontapalvelu antaa moottoreien, taajuusmuuttajien ja niiden käyttämien laitteiden käyttäjille pääsyn etänä tavoitettavien ABB:n asiantuntijoiden verkostoon. Insinöörit seuraavat ennakoivasti resurssien suorituskykyä, antavat säännöllisiä raportteja, laukaisevat varhaisia varoituksia ja huomauttavat parannuskohteista. ABB Ability™ -seurantapalvelu tuo mielenrauhaa ja antaa sisäiselle huoltohenkilöstölle mahdollisuuden keskittyä muihin kriittisiin tehtäviin. 

ABB Ability™ Digital Powertrain -palvelut voidaan sisällyttää Motion OneCare -sopimukseen.


ABB Ability™ Digital Powertrainin edut

  • Maksimoitu käyttöaika
  • Optimoitu suorituskyky ja energiankulutus
  • Pienemmät ylläpitokustannukset
  • Pidempi laitteiden käyttöikä
  • Parempi turvallisuus


UutisetLadattavat tiedostot ja linkitMonitoring devices

Select region / language