Olipa moottorikäyttöinen sovelluksesi sitten pumppu, puhallin, kompressori tai sekoitin, on erittäin todennäköistä, että sen energiatehokkuutta voi parantaa. Syitä voi olla monia, kuten:

  • Ylimitoitetut moottorit
  • Pienitehoiset moottorit
  • Muuttuvan kuormituksen prosessit käyvät täydellä nopeudella
  • Huonosti ylläpidetyt laitteet

ABB:n energia-analyysi antaa yksityiskohtaisen käsityksen moottorikäyttöisten sovellusten suorituskyvystä. Analyysin avulla pystyt tekemään parempia päätöksiä energiatehokkuuden parantamiseen, hiilijalanjäljen pienentämiseen sekä yleiseen vastuullisuuden kehittämiseen liittyen.

ABB:n energia-analyysissä tunnistetaan eniten energiaa tuhlaavat moottorikäyttöiset sovellukset ja suositellaan keinoja tehokkuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Energia-analyysi voidaan sisällyttää myös ABB Motion OneCare -sopimukseen.

Sovelluskohtainen energia-analyysi – tarkoitettu moottorikäyttöisiin puhallin-, pumppu- ja kompressorisovelluksiin, joissa ei käytetä älykästä anturiteknologiaa. Kun yksittäisen laitteen tietoja kerätään manuaalisesti, pitää usein käydä työmaalla.

Digitaalisen voimansiirron energia-analyysi – tarkoitettu moottoreille, jotka on varusteltu ABB Ability™ Smart Sensor -antureilla. Tiedot kerätään etänä digitaalisesti kytkettyjen moottoreiden kalustosta, jolloin saadaan käyttöön säännölliset energiankulutuspäivitykset. Työmaavierailu voidaan silti järjestää, jos näin toivotaan.


Energia-analyysin hyödyt

  • Energiatehokkuuden parantaminen – Tunnista energiaintensiiviset käyttökohteet laitoksessasi ja etsi tapoja energiatehokkuuden pa-rantamiseen.

  • CO2-päästöjen vähentäminen – Löydä tapoja vähentää CO2-päästöjä, tutustu paikallisten ympäristösäännösten noudattamisen hyötyihin ja siihen, miten päästöjen vähentäminen voi auttaa täyttämään yrityksesi vastuullisuussuunnitelman.

  • Pienemmän kokonaiskustannukset – Katso, miten nopeasti tehokkaisiin moottoreihin ja taajuusmuuttajin sijoittaminen maksaa itsensä takaisin ja miten energiantehokkuuden parantaminen vaikuttaa kokonaiskustannuksiin 

  • Minimaaliset häiriöt toiminnalle – Arviointi suoritetaan ilman, että se vaikuttaa laitoksen toimintaan. Arvioinnissa suositeltuja uusia laitteita voidaan asentaa rutiinihuoltoseisakkien aikana, mikä minimoi tuotannon keskeytykset.

Oikean ABB:n energia-arvioinnin valinta alkaa tapaamisella ABB:n asiantuntijan kanssa. Asiantuntija tutustuu prosesseihisi ja auttaa tunnistamaan käyttökohteet, jotka saattavat tuhlata energiaa. Moottori- ja taajuusmuuttajakantasi perusteella saatu lopputulos määrittää, mikä energia-arviointi toimii sinulle parhaiten.


Ladattavat tiedostot ja linkitTutustu myös

Select region / language