Utbildning

Håll ditt teams kompetens uppdaterad med ABB Motion Services utbildningar.

När du deltar i ABB-utbildningar får du inte bara en kurs, utan tillgång till pålitlig och professionell kunskap som hjälper dig att bygga upp ditt teams kompetens, öka säkerheten, utveckla din personals felsökningsförmåga och maximera tillgängligheten på din utrustning. Du får största möjliga nytta av detta både idag och i framtiden.

Kompetensen hos din personal spelar en avgörande roll för utrustningens prestanda och för att maximera avkastningen på investeringen. Därför erbjuder vi flexibla, omfattande utbildningstjänster som optimerar kompetensen inom teknik, underhåll och drift genom hela livscykeln för ABB:s motorer, generatorer och frekvensomriktare.

Våra utbildningsplatser har en av de bredaste tillgängligheterna globalt för att berika våra kunders erfarenhet i verkliga fabriksmiljöer. Vi har globala utbildningscenter i Finland, Schweiz, Kina, Tyskland och USA där vi kan erbjuda professionell utbildning. Förutom praktiska kurser på våra utbildningscenter kan vissa av våra kurser även genomföras på kundanläggningar. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av e-learningmoduler, videor och guider på olika språk.

Fördelar

  • Snabbare respons och beslutsfattande tack vare ökad kunskap om teknik, drift och underhåll
  • Kortare stilleståndstid genom förbättrad Asset Management
  • Minskad risk för underhållsproblem
  • Bättre riskhantering genom tillgång till utbildad personal
  • Ökad arbetstillfredsställelse för anläggningspersonalen

Vårt erbjudande

Klassrumsutbildning

I vår klassrumsutbildning kommer du att lära dig om alla aspekter av ABB:s motorer, generatorer och frekvensomriktare, inklusive deras drift och underhåll. Du kommer att få värdefull verklig erfarenhet och expertkunskap från ABB-personal. Klassrumsprogrammen kan anpassas efter dina behov.

Lokala utbildningscentra

On-site Training

Utbildning på plats är en schemalagd praktisk utbildning som levereras av ABB-specialister på dina anläggningar. Du kommer att ha möjlighet att få praktiska, hands-on övningar med din utrustning. Vissa av våra kurser kan också skräddarsys för dig. Kontakta närmaste ABB-utbildningscenter för mer information.

Onlineutbildning och material för självstudier

Vi erbjuder hundratals kursmoduler online som täcker allt från produkt- och processinformation till installation, uppstart, underhåll och felsökning.

Länkar och nedladdningar

Select region / language