Openbare Laadinfrastructuur

Op weg naar schone steden, gemeenten en provincies

ABB legt samen met u de basis voor een toekomst van slimmere, betrouwbare en emissievrije mobiliteit; toegankelijk voor iedereen en overal. ABB is pionier op het gebied van EV-laadtechnologie. Zo is het de eerste organisatie die een openbaar snellaadnetwerk aanlegde in Nederland. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring realiseren wij wereldwijd betrouwbare publieke én private laadinfrastructuur die voldoet aan de laadbehoeften van de snelgroeiende groep EV-rijders.

 

Laadsystemen voor iedere situatie

De groei van elektrische auto’s zet onverminderd voort. Een dekkende laadinfrastructuur is daarbij van cruciaal belang. ABB biedt uitkomst met hoogwaardige laadsystemen voor iedere laadsituatie: van compacte AC-laders voor eenvoudig en veilig laden in de straat, tot DC-snellaadstations voor professioneel vervoer zoals vervoersdiensten en elektrische bestelbussen, tot innovatieve high power chargers voor zwaar elektrisch vervoer en ultrakorte laadtijden. Samen met u kijken we naar de behoefte in uw gemeente en de beste, bijbehorende oplossing voor inwoners, bedrijven en bezoekers.

 

Elektrificeren van wagenparken

Goed voorbeeld doet goed volgen. Veel (overheids)organisaties zijn op weg hun wagenpark te elektrificeren. Deze wagenparken bestaan veelal uit uiteenlopende typen elektrische voertuigen, van personenauto’s tot voertuigen voor afvalinzameling en straatvegers. Het efficiënt en effectief kunnen inzetten van deze elektrische voertuigen vraagt om de juiste laadinfrastructuur. Kan al het laden ’s nachts plaatsvinden? Is (ultra)snel laden nodig? Wat zijn de beperkingen van het aanwezige elektriciteitsnet? ABB kan u de laatste technologische mogelijkheden laten zien en adviseert graag over een passende opstelling voor uw situatie.   abb_infographic_laadoplossingen_v4


Complete dienstverlening

Alle ABB-laadobjecten beschikken over internet-connectiviteit. Dankzij aansluiting op het cloud-platform ABB Ability™ is het mogelijk om het functioneren te monitoren en services aan te bieden zoals betaaldiensten, onderhoud en storingsoplossing. Zo voorziet ABB E-mobility in alle services die nodig zijn voor optimaal beheer van EV-laadinfrastructuur.  

Spreek onze adviseur Openbare Laadinfrastructuur

 
Bart Valk

Sales Specialist EV-Charging Nederland
Tel.: +31 6 2882 9470
Email: bart.valk@nl.abb.com

Guy Damen
Sales Specialist EV Charging België
Tel.: +32 497 430 658
E-mail: guy.damen1@be.abb.com

Maandelijkse nieuwsbrief

ABB e-mobility laadoplossingen

MELD U HIER AAN

Events

Uw uitdagingen, ons commitment

Producten en oplossingen

Laadinfrastructuur voor elektrische auto's

Laadinfrastructuur voor elektrische bussen en vrachtwagens

Highlights / referentieprojecten

Service & support

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language