Förlänger livscykeln, förbättrar prestandan

Hur förlänger du livscykeln för dina motorer, generatorer och drivsystem?
ABB Motion Services hjälper dig att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Vi kan öka produktionskapaciteten, förbättra energieffektiviteten och minska underhållskostnaderna för att säkerställa att du uppfyller dina affärsmål.

Ett förtroendefullt partnerskap med ABB hjälper Jämtkraft att förlänga tillgångarnas livslängd och möjliggöra cirkularitet

ABB har varit vår pålitliga servicepartner i många år. Vi genomförde nio retrofit av våra befintliga frekvensomriktare för att ta dem till den aktiva fasen av deras livscykel. Detta minskade de totala utgifterna för moderniseringsprojektet, samtidigt som vi kunde genomföra det på ett mer hållbart sätt.

Anders Gjerstad, Automationsingenjör på Jämtkraft

De tre största fördelarna med ABB:s livscykeltjänster för motorer, generatorer och frekvensomriktare

drive icon

Kostnadeeffektivt underhåll av driftskritiska tillgångar säkerställer att åldrande utrustning fortsätter att fungera med högsta prestanda

ABB_picto_48x48_14_around_service_0778-Small

Sömlös övergång mellan gamla och nya produkter säkerställs genom ABB:s kompletta portfölj av livscykeltjänster

3

Cirkulär strategi för att undvika för tidig skrotning, inklusive tjänster vid slutet av livscykeln för att hjälpa till med bortskaffande och återvinning


Optimal prestanda och livstidsförlängning

Moderniseringstjänster
Snabba, säkra och kostnadseffektiva sätt att förbättra anläggningens tillförlitlighet och prestanda. Modernisering av befintlig utrustning förlänger inte bara dess livslängd utan optimerar också dess prestanda och möjliggör högre energieffektivitet, samtidigt som avfallet minskar. Med våra moderniseringstjänster ger vi dig en transparent översikt över när din utrustning kan bli föråldrad, samtidigt som vi erbjuder dig en sömlös övergång mellan gamla och nya produkter för ett kontinuerligt servicestöd och för att undvika för tidig skrotning.

Läs mer

Bättre beslutsfattande

Data- och rådgivningstjänster
ABB Motion Services lösningar, oavsett om de är offline eller digitala, i kombination med vår expertkunskap hjälper dig att fatta bättre beslut. Ligg steget före med korrekt information i realtid om din utrustnings prestanda och energiförbrukning för bättre beslutsfattande och kostnadshantering.

ABB Motion Services erbjuder en unik fördel genom att kombinera uppkoppling och dataanalys med serviceexpertis. De data som samlas in från anslutna tillgångar ger djupare insikter om statusen för din utrustning för förbättrad prestanda, energieffektivitet eller affärsutveckling. Analyserad data i kombination med vår omfattande serviceexpertis ger dig holistisk information som hjälper dig fatta rätt beslut i rätt tid.
Läs mer

Modulärt serviceavtal skräddarsytt efter dina behov

Genom att teckna ett skräddarsytt serviceavtal med ABB Motion Services kan du se till att dina motorer, generatorer och frekvensomriktare fungerar tillförlitligt och effektivt under hela sin livstid. Vi samarbetar med dig och hjälper dig att planera, samordna och genomföra underhållet av din utrustning i enlighet med era specifika krav och behov.

AktuelltSelect region / language