Vortex Flowmeter

Het robuuste ontwerp van ABB's vortex flowmeters biedt hoge prestaties en betrouwbaarheid bij vloeistof-, gas- en stoommetingen. De innovatieve vortex debietmeters van ABB zijn uitgerust met digitale signaalverwerking (DSP) en geavanceerde filtertechnieken waardoor het debietsignaal zeer nauwkeurig gedetecteerd kan worden. Daarnaast bieden ze meet immuniteit tegen de effecten van hydraulische ruis en pijpleiding trillingen. Lees verder om alle unieke aspecten van onze vortex flowmeters te ontdekken.

Nood aan assistentie?

Onze Vortex flowmeters

Bij ABB begrijpen we dat geen flowtoepassing hetzelfde is. Om deze reden bieden we meerdere soorten vortex flowmeters aan zodat we altijd kunnen voldoen aan uw unieke eisen en wensen. Bent u op zoek naar een flowmeter voor basisflow flowtoepassingen? Dan kiest u de FSV430 voor uw behoeften. Voor geavanceerdere toepassingen kiest u voor de FSV450 met bijvoorbeeld geïntegreerde energieberekening en/of met temperatuur- en drukcompensatie voor debietmetingen. Zowel de FSV430 als de FSV450 vortex flowmeters hebben goedkeuringen voor explosiebeveiliging, waaronder ATEX/IECEx, cFMus en NEPSI.

U kunt de FSV430 en FSV450 hieronder vinden. Om direct een overzicht te krijgen van de uitgebreide productinformatie, technische specificaties en datasheet van de gewenste flowmeter, kunt u eenvoudigweg op de desbetreffende flowmeter klikken. Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw proces? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! We helpen graag bij het verkennen van uw specifieke wensen.

Op zoek naar een flowmeter die kan worden geïnstalleerd waar anderen vanwege ruimtebeperkingen niet kunnen? Lees in dat geval meer over onze Swirl flowmeter: de SwirlMaster FSS430.

My Measurement Assistant - Revolutionair onderhoud voor uw vortex flowmeter

ABB MyMeasurement Assistant is dé revolutionaire oplossing voor onderhoud die de normen verlegt en de industrie transformeert. Met deze geavanceerde tool worden onderhoudsprocessen naar ongekende hoogten getild waardoor bedrijven de efficiëntie verbeteren, downtime verminderen en de productiviteit verhogen. Zo maakt ABB MyMeasurement Assistant gebruik van geavanceerde algoritmen en kunstmatige intelligentie om realtime inzichten te bieden in de prestaties van meetapparatuur. Het is alsof u een expert aan uw zijde heeft die de apparatuur voortdurend monitort, analyseert en optimale onderhoudsplannen aanbeveelt.

Deze technologische vooruitgang stelt bedrijven in staat om proactief te handelen in plaats van reactief te zijn. In plaats van te wachten op een storing of uitval, kunnen gebruikers met ABB MyMeasurement Assistant trends en patronen in de prestaties van de apparatuur identificeren. Hierdoor kunnen problemen in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen, waardoor kostbare stilstandtijd en onverwachte reparaties worden geminimaliseerd.

Er zijn nog veel meer voordelen die ABB MyMeasurement Assistant biedt. Voor meer gedetailleerde informatie over deze oplossing kunt u hier klikken.

Maak kennis met ABB Ability™ SmartMaster

Ontdek ABB Ability™ SmartMaster: Het innovatieve ecosysteem voor uw thermische massaflowmeter, zowel on-site als in de cloud. Verbeter de efficiëntie van uw proces en optimaliseer uw resultaten.

1. Prestatie-inzichten verkrijgen
Verkrijg waardevolle informatie uit data door middel van een overzichtelijk dashboard waarin u de prestaties van uw thermische massaflowmeter kunt analyseren en monitoren. Krijg inzicht in zaken zoals nauwkeurigheid en stabiliteit.

2. Potentiële problemen identificeren en downtime voorkomen
Dankzij geavanceerde kunstmatige intelligentie kunt u trends in gegevens ontdekken, waardoor potentiële fouten of downtime voorspeld kunnen worden. Neem proactief actie en neem contact met ons op voor preventief onderhoud, zonder dat uw proces hieronder hoeft te lijden.

3. Profiteer van geavanceerde functies
ABB SmartMaster biedt geavanceerde mogelijkheden, waaronder nauwkeurige metingen van de dichtheid en viscositeit van het medium. Hierdoor krijgt u meer controle over het proces en kunt u nauwkeuriger meten.

Wilt u meer informatie over ABB SmartMaster en al zijn unieke mogelijkheden? Bezoek dan gerust deze pagina. Als u liever direct met een expert wilt spreken, klik dan hier voor onze vestiging in Nederland of klik hier voor onze vestiging in België.

Easy Setup: Instrumentation made easy

Een vortex flowmeter van ABB is niet alleen nauwkeurig en betrouwbaar, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Zelfs een onervaren operator kan moeiteloos aan de slag dankzij Easy Set-up. Dankzij deze technologie wordt de gebruiker stap voor stap begeleid door het menu om de benodigde parameters zo snel mogelijk in te stellen. De intuïtieve Softkey-functionaliteit ondersteunt daarnaast gebruikersvriendelijke bediening en maakt de configuratie net zo eenvoudig als het gebruik van een mobiele telefoon. Met slechts een paar drukken op de knop kunnen de gewenste instellingen worden geselecteerd.

Tijdens het instelproces worden de toegestane bereiken voor de geselecteerde parameter weergegeven, zodat de operator binnen de juiste grenzen blijft. Als er ongeldige invoer wordt gedaan, worden deze automatisch afgewezen, waardoor fouten worden geminimaliseerd. Een ander handig kenmerk van de vortex flowmeter is dat de output menu's automatisch worden aangepast, afhankelijk van de aanwezigheid van optionele plug-in kaarten. Dit zorgt voor een gestroomlijnde ervaring, waarbij alleen relevante opties worden weergegeven op basis van de configuratie van de meter.

Laat u vrijblijvend adviseren

Optimaliseer uw proces vandaag nog met een vortex flowmeter van ABB. Onze geavanceerde meetinstrumenten zorgen voor nauwkeurige metingen van vloeistof-, gas- en stoommetingen. Profiteer daarnaast van digitale signaalverwerking (DSP) en geavanceerde filtertechnieken om debietsignalen optimaal te detecteren. Heeft u een vraag over onze flowmeters of bent u op zoek naar een maatwerkoplossing? Naam dan vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen we uw industriële behoeften koppelen aan één van onze hoogwaardige meetinstrumenten.

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language