Ρυθμιστές στροφών και κινητήρες για τσιμεντοβιομηχανίες

Αυξήστε την παραγωγή και εξοικονομήστε ενέργεια


Στις βιομηχανίες τσιμέντου, οι εκπομπές CO2, λόγω των καυσίμων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή καθώς και η ενεργειακή απόδοση, είναι ζητήματα υψίστης σημασίας. Ο λόγος είναι ότι οι αρχές, εκτός από την αυξημένη κερδοφορία, επιθυμούν να κατευθύνουν τις βιομηχανίες και σε πιο αποδοτικές διεργασίες. Χρησιμοποιώντας ρυθμιστές στροφών μεταβλητής ταχύτητας (VSD) για τον έλεγχο κινητήρων υψηλής απόδοσης σε βιομηχανίες τσιμέντου, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση σε σύγκριση με τη χρήση παραδοσιακών κινητήρων καθορισμένης ταχύτητας. Οι VSDs προσφέρουν επίσης στις διεργασίες σας ακριβή έλεγχο, ενώ τα PLCs συνεισφέρουν στην συντονισμένη λειτουργία μεταξύ τους. 
 

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει εκτενή γκάμα ρυθμιστών στροφών χαμηλής και μέσης τάσης, DC ρυθμιστών, επεκτάσιμων PLCs, κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης μηχανικής ισχύος, αλλά και μια σειρά HMIs.

Από σπαστήρες έως ανεμιστήρες, διαχωριστές, αλλά και κλιβάνους, οι ρυθμιστές στροφών και τα PLCs μας ενσωματώνονται εύκολα σε νέες ή υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη από την ABB παγκοσμίως, σας παρέχει την σιγουριά που χρειάζεστε 24/7.


Αξιοπιστία. Εξοικονόμηση ενέργειας. Αυξημένη παραγωγή. Τα πάντα είναι σημαντικά για την παραγωγή τσιμέντου υψηλής ποιότητας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Αξίζει να δείτε

Loading documents
Select region / language