Pienjännitekojeistot ja MCC

ABB:n kojeistoliiketoiminta on globaali markkinajohtaja teollisuuslaitosten sähköistyksissä. ABB:n tarjoamassa MNS-kojeistossa sähkönjakelu ja automatiikka yhdistyvät tuoden turvallisen kojeistoratkaisun prosessiteollisuuden sekä sähkönjakeluasiakkaiden pienjännitemoottorikäyttöihin ja sähkönjakeluun. Maailman suurimpana pienjännitekojeistovalmistaja ABB:llä on ylivertainen kokemus alalta. Lisäksi yli 30 maassa toimivat myynti- tai huoltotoimistot takaavat saatavuuden lähelläsi.

Kojeistovalmistuksen keskeinen osa on testattu MNS-kojeistoratkaisu, jota on kehitetty yli 40 vuoden ajan. MNS-kojeistojen suunnittelun perustana on alusta lähtien ollut turvallisuus, luotettavuus ja modulaarisuus. Näitä periaatteita noudatetaan edelleen ja ABB on ylpeä voidessaan toimittaa markkinoille sähkönsiirron ja moottorinohjauksen vaatimuksien mukaisia ja standardit täyttäviä pienjännitekojeistoja.

ABB:n pienjännitetarjoama sisältää lisäksi muun muassa asennukset ja käyttöönotot sekä elinkaaripalvelut. Palveluliiketoiminnan ansiosta ABB voi tarjota asiakkailleen parasta mahdollista toimitusvarmuutta ja turvallisuutta myös toimitusten jälkeen.

Miljoonat asennetut kentät ja kymmenet miljoonat toiminnassa olevat lähtöyksiköt kertovat ABB:n menestystarinaa. Pienjännitekojeistoasiantuntijat ja -tuotteet ympäri maailman ovat saatavilla juuri sinun projektisi tarpeisiin.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tarjontamme

Ratkaisumme toimialoittain

 

Select region / language