FU Motorhotell

Säker långtidslagring i kontrollerad miljö med förebyggande underhållsåtgärder.

FU Motorhotell är den optimala lösningen för att skydda dina motorer och generatorer. Vår expertis ger säker långtidslagring i en kontrollerad miljö, kombinerat med professionellt förebyggande underhåll. Vi säkerställer att dina kritiska reservdelar alltid är i bästa skick och redo att användas när du behöver dem som mest.

Avtalstjänsten är perfekt för företag och organisationer som vill minimera risken för oväntade driftstopp. FU Motorhotell är idealisk för alla som behöver en pålitlig och säker förvaring av motorer och generatorer, oavsett fabrikat, typ, effekt eller spänning.

Fördelar

Vill du ha produktinformation eller service?

 • Säker Förvaring: Vi erbjuder en skyddad miljö för dina reservdelar, där de är skyddade mot skador och förvaras under optimala förhållanden – låg vibrationsnivå, kontrollerad luftfuktighet och temperatur.
 • Tillgänglighet och Pålitlighet: Vårt förebyggande underhåll garanterar att dina reservdelar alltid är i bästa skick och redo att användas. Det minimerar risken för oväntade driftstopp och produktionsförluster.
 • Anpassade Tjänster: Vi skräddarsyr underhållsplaner baserade på dina specifika behov och utrustningens egenskaper. Våra tjänster inkluderar även visuell inspektion, rotation av rotoraxlar, och mycket mer.

Tillval

 • Aktiva stilleståndsvärmare för att ytterligare skydda din utrustning.
 • Avancerade mätningar som isolationsresistans och polarisationsindex.
 • Flexibilitet i hantering av in- och utleveranser, med specialarrangemang vid behov.

Länkar och nedladdningar

Loading documents
 • Kontakta oss

  Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

  Kontakta oss
Select region / language