Du kan se denna sida på:

Reservdelar och utbildning

Rätt kompetens och hög materialförmåga - nyckelfaktorer för framgång

För att säkerställa en trygg, säker och produktiv industrianläggning är rätt kompetens och hög materialförmåga avgörande. ABB förstår detta och strävar efter att vara en pålitlig partner för sina kunder. Vi inser också att varje anläggning är unik och att behoven varierar.

Därför erbjuder vi omfattande utbildningsprogram i olika former – från klassrumsundervisning till on-site-utbildning och e-learning – för att ge dig de bästa förutsättningarna att hantera produkter och system från ABB. Vår professionella reservdelssupport säkerställer att högkvalitativa reservdelar och utbytesenheter finns tillgängliga.

Med vårt väl etablerade kompetensutvecklingsprogram kan våra kunder utbilda och uppdatera sin personal med den kunskap som krävs för att effektivt hantera och underhålla sin utrustning. Tillsammans med våra högkvalitativa reservdelar säkerställer vi en smidig och pålitlig drift, vilket i sin tur leder till ökad säkerhet och produktivitet i deras anläggningar. Hos ABB är vi dedikerade till att vara mer än en leverantör – vi är en partner som är engagerad i våra kunders framgång.

 
Loading documents
Select region / language