Maximerad drifttillgänglighet. Service av högsta kvalitet.

Vilken underhållsstrategi använder ni för era motorer, generatorer och drivsystem? ABB Motion Services stödjer er genom att erbjuda en omfattande portfölj av servicetjänster som täcker alla underhållsstrategier, ofta som en del av en skräddarsydd och kostnadseffektiv serviceavtalslösning. Vi är er pålitliga servicepartner för era motorer, generatorer och drivsystem - under hela livscykeln.

Belgisk sockerproducent förbättrar drifttillgängligheten och uppnår en energibesparing på 12% med ABB:s digitala lösningar

"Duvivier Dexis är en viktig partner för oss inom området digitala lösningar, och de använder sin expertis för att tillhandahålla individuella lösningar för sina kunder"

Olle Henkens, Digital Product Manager på ABB Belgium


De tre främsta fördelarna med ABB:s tillförlitlighetstjänster för motorer, generatorer och drivsystem

2

Maximal drifttillgänglighet för era kritiska tillgångar genom planerat underhåll, förbättrad prestanda och en kontinuerligt hög servicenivå.

 

team_pictogram

Kvalificerad support för dina behov, på plats eller på distans. Dygnet runt, varje dag, alltid vara nära dig

chart_money_pictogram

Helt skräddarsydda lösningar för din verksamhet som sparar pengar genom att undvika kostsamma driftstopp


Rätt kompetens på rätt plats när du behöver hjälp

Avhjälpande underhåll
ABB har marknadens bredaste nätverk av certifierade fältservicetekniker redo att hjälpa till när fel uppstår. Vår lokala närvaro gör att vi snabbt kan vara på plats för att analysera problem och fastställa vilka insatser som krävs. Våra fem stora auktoriserade serviceverkstäder i Sverige är bemannade med professionella serviceingenjörer som med stöd av ABB:s designexperter och vårt globala servicenätverk hanterar komplicerade reparationer, ombyggnader och besiktningar. ABB erbjuder även teknisk support på distans och remote-uppkopplade analystjänster.
Läs mer här

Skydda din investering och undvik kostsamma driftstopp

Planerat underhåll
Skydda din investering och minimera kostsamma driftstopp med våra säkra och kostnadseffektiva underhållslösningar. Våra planerade tjänster omfattar både förebyggande underhåll och tillståndsbaserade underhållsstrategier som använder prediktiva tekniker för att optimera prestanda och drifttid för din utrustning. Anpassade underhållsplaner, som bygger på ABB:s omfattande erfarenhet av tillverkning och service, minskar risken för oförutsedda produktionsstörningar och förbättrar tillförlitligheten och effektiviteten hos din utrustning, vilket i slutändan minskar driftskostnaderna och säkerställer planerad produktion.
Läs mer här

Vi hjälper dig att fatta bättre beslut och maximera tillgängligheten

Data- och rådgivningstjänster
ABB Motion Services lösningar, oavsett om de är offline eller digitala, i kombination med vår expertkunskap hjälper dig att fatta bättre beslut. Ligg steget före med korrekt information i realtid om din utrustnings prestanda och energiförbrukning för bättre beslutsfattande och kostnadshantering.

ABB Motion Services erbjuder en unik fördel genom att kombinera uppkoppling och dataanalys med serviceexpertis. De data som samlas in från anslutna tillgångar ger djupare insikter om statusen för din utrustning för förbättrad prestanda, energieffektivitet eller affärsutveckling. Analyserad data i kombination med vår omfattande serviceexpertis ger dig holistisk information som hjälper dig fatta rätt beslut i rätt tid.
Läs mer här

Modulärt serviceavtal skräddarsytt efter dina behov

Genom att teckna ett skräddarsytt serviceavtal med ABB Motion Services kan du se till att dina motorer, generatorer och frekvensomriktare fungerar tillförlitligt och effektivt under hela sin livstid. Vi samarbetar med dig och hjälper dig att planera, samordna och genomföra underhållet av din utrustning i enlighet med era specifika krav och behov.

Aktuellt


Select region / language