Prosessinohjaus- ja automaatioratkaisut metalliteollisuuteen

ABB on maailman suurin prosessiautomaatiojärjestelmien toimittaja. Tarjoamme metalliteollisuuden yrityksille yhtenäisen teknisen alustan, joka toimii kattavana automaatioratkaisuna sulatosta prosessilinjoille asti.

System 800xA -tuoteperhe skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Vaihtoehtoja on yksinkertaisesta PLC-järjestelmästä huipputason valssaamo-ohjaukseen, jossa hyödynnetään teknisiä ohjauksia, matemaattisia malleja ja simulaatiopaketteja. System 800xA sisältää myös huippuluokan visualisointi- ja diagnostiikkatoiminnot, jotka täyttävät metallintuotannon monitahoiset vaatimukset. Reaaliaikainen laitostieto mahdollistaa nopean päätöksenteon ja operaattorien reagoinnin.

ABB:n tuotevalikoiman laajuus on ainutlaatuinen, ja se on globaali markkinajohtaja mitta- ja analysointilaitteiden alueella. Laitteet on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaisesti, ja niiden laajasta valikoimasta löytyvät niin kenttäväyläteknologiat kuin vaikkapa kaasuanalysaattorit päästöjen tarkkailuun.

Momentin ja nopeuden nopea ja tarkka ohjaus kaikissa käyttötilanteissa on materiaalien paksuuden, tasomaisuuden ja jännityksen säädön tärkeä edellytys. ABB on kehittänyt metalliteollisuuden sovelluksiin erityisiä taajuusmuuttajatoimintoja, joilla saavutetaan paras nopeuden ja momentin säätö. Niiden avulla asiakas voi optimoida tuotannon ja samalla varmistaa laadun, vähentää osien kulumista ja parantaa järjestelmien luotettavuutta.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotteemme ja palvelumme

Referenssit

Ratkaisumme metalliteollisuuden tarpeisiin

Tutustu tarkemmin

Loading documents

Industries we serve

Select region / language