Prosessinohjaus- ja automaatioratkaisut metsäteollisuuteen

Pitkän asiakastyökokemuksemme aikana olemme oppineet tuntemaan metsäteollisuuden tarpeet läpikotaisin. Yhdessä uusimman tekniikan tuntemuksemme kanssa tämä asiantuntemus on mahdollistanut metsäteollisuuden johtavan automaatiojärjestelmän kehittämisen kaikkia muita ohjelmoitavia logiikkaohjaimia ja hajautettuja ohjausjärjestelmiä paremmaksi.

ABB tarjoaa analysointijärjestelmäratkaisut syötevaiheen teknisestä suunnittelusta ja spesifikaatioista kokonaisiin analysointijärjestelmiin, jotka sisältävät näytteenoton, analysaattorit, kotelot ja analysointi- ja mallinnusohjelmistot. ABB:llä on markkinoiden laajin analysaattorivalikoima, joka tuottaa parhaan prosessinäkyvyyden ja laadunhallinnan.

Olemme tehostaneet automaatiovalikoimaamme kehittämällä kattavan valikoiman perustason ja eri alojen panostuotannon, mittalaitteiden ja ohjauksen kirjastoja laitoksen laitteistojen ohjaukseen, jotta operaattorit saavat mahdollisimman selkeän kuvan järjestelmistä.

Prosessiasiantuntijoiden kehittynyt prosessinohjaus voidaan rakentaa joko osaksi uutta järjestelmää tai lisätä myöhemmin, kun tuotanto on jo vakiintunut ja käytössä olevien laitteistojen heikkoudet tunnetaan.

Referenssit

Loading documents

Industries we serve

Select region / language