Prosessinohjaus- ja automaatioratkaisut kiinteistöihin

ABB toimittaa automaatio- ja ohjelmistoratkaisut lentokentille, urheilu- ja esiintymisareenoille, palvelinkeskuksiin sekä teollisuuden, kaupan ja julkisen toiminnan toimitiloihin, joissa tarvitaan alajärjestelmien keskitettyä ohjausta ja valvontaa vaativissa käyttöolosuhteissa.

Kiinteistöjen ja toimitilojen valvonnassa voidaan saada paljon hyötyä ABB:n laajasta teollisuusautomaatiokokemuksesta jatkuvasti toiminnassa olevien järjestelmien parissa. Tämäntyyppisillä järjestelmillä voidaan saada suurta skaalaetua ja rahallista säästöä. ABB ja sen valtuutetut yhteistyökumppanit auttavat integroimaan kaiken taloautomaation, valvonnan, turvatoiminnot ja muut käytössä olevat ohjausjärjestelmät. Integroitujen järjestelmien ohjelmointi, käyttö ja kunnossapito on erillisjärjestelmiä helpompaa. Kun toimitiloilla on yhteinen valvontajärjestelmä, energiankulutusta voidaan seurata reaaliajassa ja optimoinnilla saavutettu säästö voidaan laskea.

ABB:n ohjausjärjestelmien toiminnoilla voidaan varmistaa turvallinen käyttötoiminta, vähentää käyttökatkoja, mahdollistaa etäkäyttö ja mobiilit käyttöliittymät ja kunnossapito sekä helpottaa uuden sukupolven ohjausjärjestelmien käyttöönottoa niin, että vanhan järjestelmän käyttökelpoiset osat säilytetään.

Tarvitsetko lisätietoa?

Valikoimamme

Referenssit

Related products

Tarjontamme toimialoittain

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language