Prosessinohjaus- ja automaatioratkaisut öljy- ja kaasuteollisuuteen sekä petrokemian teollisuuteen

Öljy- ja kaasuteollisuuden sekä petrokemian teollisuuden johtavana toimijana ABB investoi jatkuvasti uusiin palveluihin ja ratkaisuihin ja laajentaa tarjontaansa, joten se pystyy vastaamaan yrityksesi kaikkiin automaatiotarpeisiin.

Toimitamme maailmanluokan ohjausjärjestelmät kuljetusputkisovellusten keskitettyihin ja hajautettuihin ohjausverkkoihin. System 800xA -järjestelmällä voidaan luoda integroitu yritysverkko, jossa ohjelmoitavat logiikkaohjaimet, ohjausjärjestelmät, palontorjunta ja kaasuvuotojen tunnistus, hätäsulkujärjestelmä, kunnossapitojärjestelmä ja toiminnanohjausjärjestelmä muodostavat saumattoman toimintaympäristön. ABB:ltä saat perustan aidosti integroidulle prosessituotannolle.

ABB on kehittänyt ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka noudattavat valvomo- ja konsolisuunnittelun uusinta ergonomian, käyttötoiminnan tehokkuuden ja Extended Operation Workspace (EOW) -ympäristön kehitystä sekä optimoivat hankinta- ja käyttökustannukset. Jotta henkilökunnan roolit ja vastuut ovat mahdollisimman selkeitä, ABB on tutkinut ja kehittänyt automaatioratkaisuja, joissa tiedot kanavoidaan operaattoreille tarpeen mukaan.

Automaatioympäristömme sisältää käyttöomaisuuden hallintajärjestelmän sekä TÜV-sertifioidut SIS-ominaisuudet, MES-raportoinnin, operaattoritoiminnan ja muutosten täyden jäljitettävyyden auditointia varten sekä laitteistojen yleisen tehokkuuden laskentatyökalut tuotannon tehokkuuden juurisyyanalyysejä varten. Sähköjärjestelmien integraatio IEC 61850 -standardin mukaan ja Profinet-protokollaa käyttäen pienentää käynnistysvaiheen riskejä ja parantaa käyttökustannusten ja käyttöomaisuuden hallintaa.

Prosessianalytiikan päätoimittajana ABB tarjoaa räätälöidyt mittalaiteratkaisut öljyn ja kaasun tuotantoon syötevaiheen teknisestä suunnittelusta ja spesifikaatioista kokonaisiin analysointijärjestelmiin, jotka sisältävät näytteenoton, analysaattorit, kotelot ja analysointi- ja mallinnusohjelmistot. ABB:llä on markkinoiden laajin analysaattorivalikoima, joka tuottaa parhaan prosessinäkyvyyden ja laadunhallinnan.

Ratkaisut

Tuotteet ja palvelut

Referenssit

Tutustu automaatiojärjestelmiin tarkemmin

Loading documents

Industries we serve

Select region / language