Prosessinohjaus- ja automaatioratkaisut sementti- ja lasiteollisuuteen

ABB toimittaa reaaliaikaista dataa hyödyntävät räätälöidyt ratkaisut niin uusiin laitoksiin kuin modernisointiprojekteihin ja mahdollistaa prosessin ja käyttöomaisuuden jatkuvan valvonnan ja analysoinnin.

Sementin ja lasin valmistuksessa tarvitaan integroituja prosessinohjausjärjestelmiä, joilla voidaan parantaa koko laitoksen tehokkuutta ja tuottavuutta. ABB:n prosessinohjausratkaisujen yhdistetty käyttöliittymä helpottaa prosessin, tuotannon, laadun ja liiketoimintajärjestelmien hallintaa niin kaukaisimmastakin etätoimipaikasta kuin yhtiön pääkonttoriltakin.

ABB:llä on laaja valikoima mittalaitteita sementtiteollisuuden prosesseihin: jatkuvatoimiset kaasuanalysaattorit prosessin kaasunmittaukseen, päästöjen valvontajärjestelmät, irtotavaran online-mittaukset sekä muiden erikoissovellusten mittalaitteet. ABB:n tuotevalikoiman laajuus ja sovellusasiantuntemus ovat ainutlaatuisia. Se on globaali markkinajohtaja, jonka ratkaisut on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaan ja jolla on maailmanlaajuinen tuotantolaitosten verkosto.

Maailman suurimpana sementintuotannossa välttämättömien taajuusmuuttajien valmistajana ABB tuntee sementtiteollisuuden ja osaa valita parhaat taajuusmuuttajat lisäämään laitoksesi tuotantoa, luotettavuutta ja energiatehokkuutta. Samalla varmistetaan, että taajuusmuuttajajärjestelmä sopii laitoksen vaatimuksiin täydellisesti.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotteemme ja palvelumme

Referenssit

Selkeät hyödyt

Tarjontamme toimialoittain

Loading documents
Select region / language