ABB:n teknologiat auttavat yhteiskuntaa, teollisuutta ja kuluttajia optimoimaan, sähköistämään ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä, mikä mahdollistaa energiasiirtymän kohti nettonollatulevaisuutta.

ABB innovoi yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa kiertotalouden ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ratkaisuja ja toimintamalleja. ABB:n uusi EcoSolutions -merkintä kertoo läpinäkyvästi tuotteen ympäristövaikutuksista sen koko elinkaaren aikana.

Yrityksemme toimintalinjat ja ohjelmat auttavat meitä yksikkötasolla optimoimaan energian, veden ja materiaalien käyttöä. Pyrimme välttämään jätteiden syntymistä ja maksimoimaan jätteiden kierrätyksen, sekä optimoimaan tuotteiden pakkaukset. Vähennämme jätteen määrää arvoketjun jokaisessa vaiheessa. 80 % ABB:n tuotteista ja ratkaisuista noudattaa kiertotalouden periaatteita. Vähennämme myös ympäristövaikutuksia sijoittamalla tuotantomme lähelle loppukäyttäjää, välttäen pitkät kuljetusmatkat. 

ABB:llä on strategia tieteellisine nettonollatavoitteineen Science Based Targets -aloitteen (SBTi) nettonollastandardin mukaisesti. Uudet tavoitteet on toimitettu SBTi-aloitteeseen, jossa validoinnin odotetaan tapahtuvan vuonna 2024.


Lue lisää ABB:n uusista vastuullisuustavoitteista

 

Kestävä kehitys käytännössä

Tuotteet, jotka näyttävät tietä

SAGA™ – Tämä tarina on tosi

SAGA™ on enemmän kuin kytkimet ja pistorasiat — se on tositarina matkastamme kohti kestävää valmistusta ja kiertotaloutta biokiertoisten materiaalien ja nettonollatoimintojen avulla. Tervetuloa matkalle mukaan!

Käsi painaa valokatkaisijaa

AP45_AdobeStock_12379048 copy

AP45 kompakti jakorasia

Pienikokoinen pinta-asennettava jakorasia helppoon ja nopeaan asennukseen. Kaksikomponenttitekniikalla valmistetussa kostean tilan rasiassa on helposti puhkaistavat aihiot kaapelien läpivientejä varten. Aihioiden kalvot toimivat samalla tiivisteinä. AP45 on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin erinomaisella pakkaskestävyydellä ja kotelointiluokalla. 

UPS MegaFlex DPA

MegaFlex DPA:lla yhteen järjestelmään saadaan tehoa jopa kuusi megawattia ja sen 97,4 prosentin hyötysuhde on luokkansa paras. Se vähentää hiilidioksidipäästöjä 641 tonnia tuotteen elinkaaren aikana, mikä vastaa 200 henkilöauton vuosittaisia päästöjä. Lisäksi sen pieni koko säästää tilaa jopa 45 prosenttia, ja sen jopa 15 vuoden suunniteltu käyttöikä alentaa omaistamisen kokonaiskustannuksia. Se on markkinoiden luotettavin oman UPS-tyyppinsä edustaja. 

megaflex
Mies esittelemässä ABB:n DS301C henkilösuoja vikavirtajohdonsuojakatkaisijaa

Vikavirtajohdonsuojakatkaisija DS301C

Yhden moduulin levyinen, jännitteestä riippumaton vikavirtajohdonsuojakatkaisija. DS301C vikavirtajohdonsuojakatkaisijat ovat täydellinen ratkaisu toteuttaa yhdistelmäsuojaus kun sähkökeskuksissa on rajoitetusti tilaa. Sarjan tuotteet ovat yhden moduulin levyisiä, jännitteestä riippumattomia eli sähkömekaanisesti toimivia. Käyttökohteet: kiinteistöjen sähköasennukset, esimerkiksi saneerauskohteet.

Ympäristö ja kestävä kehitys Asennustuotteet -yksikössä

Ajankohtaisia uutisia

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä

Kestävä rakentaminen ja teollisuus

Select region / language