ABB i-bus® KNX productaanbod voor smart buildings

Voor flexibiliteit, controle en energie-efficiency

In een slim gebouw zijn de verschillende functies van een ruimte aan elkaar gekoppeld en is maatwerk mogelijk. ABB biedt een uitgebreid met i-bus® KNX productassortiment voor moderne gebouwen. Denk hierbij aan de bediening en het beheer van de verlichting, zonwering, ventilatie, beveiliging, energiebeheer en meer. Alle bedieningselementen en ontvangers vormen een geïntegreerde oplossing. ABB i-bus® KNX doet dit alleen met een gestandaardiseerde gegevensverbinding. Zo bent u vandaag al klaar voor de besturingsconcepten van morgen.

 

Koppeling met andere producten

Neem bijvoorbeeld zonwering. Deze kunt u met een enkele klik op het Busch-SmartTouch® 10” paneel openen of sluiten. Dit paneel is bovendien inzetbaar als video-binnenpost voor het deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome. Ook kunt u met dit paneel andere smart systemen aansturen, zoals verlichting, audio en video.

De 16A combi-aktor heeft 8 onafhankelijke schakelrelais waarmee u individuele elektrische belastingen of paren van 230VAC-jaloezieën kunt schakelen via ABB i-bus® KNX.

Neemt u ook de weersensor op in het systeem, dan is uw zonwering beschermd tegen storm, omdat u kunt regelen dat de zonwering bijvoorbeeld wordt opgehaald bij wind en regen. Of juist naar beneden gaat wanneer het warm en zonnig is.

Ook koppeling met een ruimtetemperatuurregelaar is mogelijk. Loopt de temperatuur binnen op? Dan kunt u de zonwering (automatisch) laten zakken. Dit draagt bij aan energie-efficiëntie en comfort.

Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact op:

Bent u op zoek naar ondersteuning of aankoopinformatie?


Verlichting


Zonwering


Ventilatie


Beveiliging


Energiebeheer
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language