Kotiautomaation etuja

Miksi valita ABB-free@home?

Useita etuja yhdessä järjestelmässä. ABB-free@home yhdistää kodin toiminnot yhteen järjestelmään. Järjestelmä on helppokäyttöinen, ja myös helppo ottaa käyttöön. Aikaa ja vaivaa säästyy paitsi käyttöönotossa, myös tulevaisuudessa kun ohjauksiin halutaan tehdä muutoksia.

Käyttäjäystävällinen kodin ohjaus


ABB-free@home tekee arjesta helpompaa. Koko kotia voidaan ohjata paitsi kytkimistä, myös kosketusnäytöillä, älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla. Myös ääniohjaus on mahdollista. Valaistusta, lämmitystä, verhoja sekä ovipuhelinta voidaan käyttää joko erikseen tai yhdessä: tilanneohjauksilla saadaan tehtyä halutut ohjaukset yhdellä napinpainalluksella. Kytke aamulla sängynpäädystä kylpyhuoneen ja keittiön valot, radio sekä kahvinkeitin päälle - yhdellä komennolla. Voit myös sammuttaa kaikki valot ja halutut pistorasiat, sekä laskea ilmanvaihdon tehoja ulko-oven pielestä ulos lähtiessäsi. Paitsi kätevää, myös erittäin mukavaa ja energiatehokastakin. Luo jokaiseen hetkeen oma tilanneohjaus.

Seuraa ja muokkaa free@home-sovelluksella


ABB-free@home-sovellus on luotu varta vasten mobiililaitteille (iOS ja Android) - muita ohjelmistoja et tarvitse. Sovelluksen ansiosta järjestelmän käyttöönotto ja käyttö on vaivatonta. Asetusten ja ohjausten muokkaukset onnistuvat kätevästi millä tahansa tietokoneella tai tabletilla. Pääset myös seuraamaan kotisi tilanteen myBuildings-portaalilla - missä tahansa oletkin.

Muokkaa vapaasti

ABB-free@homen toimintoja voidaan muokata tarpeen mukaan milloin vain käyttöönoton jälkeen. Sovelluksen avulla voit muuttaa olemassa olevia ohjauksia ja luoda uusia - esimerkiksi silloin kun huonejärjestelyt muuttuvat tai vaikka joka päivä! Seinään asennettavat painikkeet ovat saatavissa Jussi- ja IMPRESSIVO®-sarjoissa, ja voit myös vaihtaa niiden tyyliä halutessasi. Kummassakin sarjassa on myös samaan tyyliin sopivat pistorasiat, tele- ja datatuotteet sekä muut asennuskalusteet.

 

Lisätietoa

Select region / language