Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Yleistä kotiautomaatiosta

ABB-free@home tarjoaa mahdollisuuden luoda vapaasti toimintoja ja ohjauksia. Kotisi toimii juuri omien mieltymystesi mukaan, ja muokkautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Helppo ottaa käyttöön


overview-twice-as-easy-fath21ABB-free@home yhdistää kotisi toiminnot ja ovipuhelimen yhteen helppokäyttöiseen kodinohjausjärjestelmään. Kun kotiautomaatio otetaan ensi kertaa käyttöön, sähköasentajasi tekee asennukset ja alkuasetukset ABB-free@home-sovelluksella. Käyttöönotto on nopea ja säästää työtunteja.

Kaikki toiminnot yhdessä verkossa


overview-total-networking-fath21ABB-free@homen avulla kodistasi tulee älykäs. Kaikkia siihen liitettyjä toimintoja käytetään tilanteen ja mieltymysten mukaan seinään asennetuista painikkeilla, kosketusnäytöllä, ääniohjauksella, tietokoneella ja mobiililaitteella. Kodin toiminnot voidaan myös määrätä toimimaan automaattisesti esimerkiksi kellonajan, auringonnousun ja -laskun, lämpötilan tai läsnäolon mukaan. Eri ohjaustapojen yhdistely on myös mahdollista - valitse vapaasti miten haluat ohjata omaa kotiautomaatiojärjestelmääsi!

Helppo asentaa

overview-easy-installation-fath21

ABB-free@home-kotiautomaation asennus ei ole vaikeampaa kuin perinteisen sähköasennuksen tekeminen. Väyläpohjainen järjestelmä takaa sen, että ratkaisu on toimiva myös tulevaisuudessa, kun ohjauksia voidaan tarpeen mukaan muuttaa. ABB-free@home on kodinohjausjärjestelmä, jonka kanssa onnistuu sekä sähköurakoitsija että asiakas - ilman lisävaivaa. Asennus on mahdollista tehdä joko keskitetysti, jolloin toimilaitteet sijoitetaan keskukseen, tai hajautetusti, jolloin toimilaitteet asennetaan asennusrasiaan.

 

Lisätietoa