Voit vaihtaa kielen tästä:

LOG IN 🔒: Drives partner | PA partner | Toolbox

Tunnetko ABB:n AC500 PLC -alustan?

Tervetuloa tutustumaan!

PLC-automaatio

ABB:n AC500 PLC on hyväksi todettua teknologiaa teollisuudelle, infrastruktuurille ja koneenrakentajille, ja se mahdollistaa edistykselliset ratkaisut asiakkaiden käyttämissä sovelluksissa. Helposti integroitavat ja pitkän elinkaaren omaavat automaatiolaitteemme auttavat asiakkaitamme, kumppaneitamme ja laitevalmistajia parantamaan tuottavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Tarvitsetko lisätietoa?

Seuraa meitä

LinkedIn YouTube

Tuotevalikoima

Helppokäyttöisyyttä ja skaalautuvuutta kaikkiin tarpeisiisi: ABB:n AC500 PLC-alusta on ihanteellinen valinta korkeaan käytettävyyteen, äärimmäisiin ympäristöihin, kunnonvalvontaan, liikkeenohjaukseen ja turvallisuusratkaisuihin. Skaalautuvat PLC-mallistot AC500-eCo, AC500, AC500-XC ja AC500-S tarjoavat ratkaisuja kaikenkokoisiin sovelluksiin. Vankka CP600-ohjauspaneelialusta sopii yhteen AC500 PLC:n ja ABB Ability™ Automation Builder -ohjelmiston kanssa.


Ajankohtaista

Haluatko inspiroitua? Tutustu artikkelien, videoiden ja asiakastarinoiden avulla osaamiseemme, joka perustuu 50 vuoden kokemukseen PLC-automaatiosta.


Toimialat ja sovellukset

Skaalautuva ja suorituskykyinen AC500 PLC -alusta mahdollistaa edistykselliset ratkaisut asiakkaiden sovelluksissa esimerkiksi vesi-, tunneli-, rakennusinfrastruktuuri-, datakeskus-, kaukolämpö-, kone-, materiaalinkäsittely-, elintarvike- ja juoma- sekä meriteollisuuden aloilla.


Teknologiat

Yhä vaativammassa automaatioympäristössä tarvitset luotettavan kumppanin: ABB:n AC500 PLC- ja ohjauspaneelivalikoima tarjoaa erilaisia skaalautuvia tuotteita ja laajan valikoiman liitäntävaihtoehtoja kenttälaitteista hallinta- ja visualisointikerroksiin.


Palvelut

Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme: löydä lisätietoja tuotteista, ladattavia tiedostoja ja ohjelmoin-tiesimerkkejä.


Aiheeseen liittyvät tuotteet

Lisää ABB:n teknologiaa tutkittavaksesi: etsitkö oikeaa taajuusmuuttajaa tai muita laitteita? Paranna tuottavuutta AC500 PLC:llä ja älykkäillä tuotepaketeilla.


Select region / language