Tv- værtens hus ved havet

Tv- værtens hus ved havet

Lene og Anders Beier kan regulere alt, lige fra lys, lyd og temperatur til adgangen ned til vinkælderen med deres mobil. Parret er enige om, at systemet understøtter husets hyggelige atmosfære og giver komfort og kvalitet i hverdagen.

Lene og Anders Beiers nye hus i den klassiske Dragør-stil ligger med gulpudsede facader og røde vingetegl helt ud til vandet.

- Vi har selv tegnet og valgt alle detaljer. Alt er håndplukket. Helt ned til farven på kopperne. Intet er tilfældigt. Det skal være hyggeligt, for her skal vi bo, fortæller Lene Beier om deres nybyggede hus i Dragør, tæt på København.

Hun er især kendt fra Vild med Dans og som vært på tv- serierne Landmand søger kærlighed og Hjem til gården. Nogen vil måske også huske hende og Anders Beier fra dokumentarprogrammet Beier bygger, hvor seerne på nærmeste hold følger byggeprocessen.

- Når man bygger til sig selv, får man lov til at nørde ud ad en tangent. Hvis man skal bygge til andre, er det med videresalg for øje, siger Anders Beier, der er ejendomsmægler og bygningsudvikler.

Nørderi og ro i sjælen

- Jeg er en kæmpe nørd. Det tændte os, at ABB- free@home bare kobler alle funktionerne sammen, og lys, lyd og varme kan reguleres fra mobilen,

iPaden eller skærmene, siger Anders Beier og fortsætter:
- ABB- free@home er mig bekendt det eneste på det danske marked, som passer til en husholdning, uden at det økonomisk stikker helt af. De andre systemer er tilpasset hoteller og industriejendomme med features, hvor prisen også følger med.

- Vi har valgt systemet ud fra indholdet, mulighederne, og fordi det er nemt at programmere, siger Anders Beier.

- Anders nørder igennem, jeg bruger det bare, siger Lene Beier og fortsætter:
- Det er nemt. Jeg kan godt lide, at tingene er nemme og overskuelige. Her kan jeg slukke alt, behøver ikke at bekymre mig og kan gå i seng med ro i sjælen. Det er vigtigt for mig.

Folder markisen ud fra arbejdet

- Det skaber stor tryghed, at man kan tænde alt, inden man skal ind ad indkørslen og ikke kommer hjem til et mørkt hus, siger hun og tilføjer:

- Jeg er mørkeræd og glæder mig til, at haven bliver færdig med belysning. Især når man om aftenen skal ud og lufte hunden og går ned mod vandet. Eller når ungerne kommer hjem alene.

- Vi regulerer lyset for at undgå indbrud, når vi er på ferie. Samtidig sørger vi for at tænde for varmen, så vi efter ferien vender hjem til et opvarmet hus, fortæller Anders Beier.

Husets funktioner er knyttet op til ABB- free@home, uden at det visuelt larmer. Gæster trykker nogle gange på radiokontakten, når de vil ud på toilettet, og bliver helt overraskede over, at musikken pludselig spiller, griner parret.

Et fremtidssikkert hus

- Jeg synes de lidt større kontakter er flotte. Det eneste, der kan være lidt irriterende, er, at man ikke kan bruge de billige forlængerledninger med den faste, runde stikprop. Til gengæld er de her stikkontakter mere sikre, og man skal ikke tænke på jordforbindelse til brødristeren – den er der bare. Vores gæster er rigtig glade for USB- oplader i kontakterne. Højttalerfeaturen er vi selv begejstrede for.

- Vores elektrikere har knoklet. Det tog lidt længere tid, for de havde aldrig prøvet det før, men det er jo fremtiden. Kablerne er parate til den digitale udvikling, siger Anders Beier.

- Her er altid så stille, og når man skal sove, kan man høre vandet, fortæller Lene Beier. Udsigten til havet ses også fra soveværelset. Rummets bløde lyssætning og de lyse, turkise vægge næsten taler med havet.
- Her er altid så stille, og når man skal sove, kan man høre vandet, fortæller Lene Beier. Udsigten til havet ses også fra soveværelset. Rummets bløde lyssætning og de lyse, turkise vægge næsten taler med havet.
center

Gense Beier bygger

Formentlig vil Beier bygger snart blive genudsendt på TV2.

- Vi har ikke fået så meget som en potteplante gratis. Vi vil ikke bo i et sponsorhjem. Alt er valgt, fordi vi skal bo her. Der er intet økonomisk i det. Jeg har ikke engang været på arbejde under optagelserne.

- Årsagen til at vi sagde ja er, at vi skal bæres ud herfra. Og så bliver det sjovt for vores drenge, at de som voksne kan se, hvordan det hus, de er vokset op i, er bygget.

Contact us

Share this article

Facebook LinkedIn X WhatsApp