Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Teollisuuden pistokytkimet ja -rasiat kylmäkontteihin

Kylmäkontteihin tarkoitetut teollisuuden pistokytkimet ja –rasiat soveltuvat kontteihin, jotka tarvitsevat vakaat lämpötilat.Tietyn vakaan lämpötilan vaativia tuotteita kuljetetaan pääasiassa kylmäkuljetusaluksilla ja kuljetuskonteissa. Teollisuuden pistokytkinten ja -rasioiden ansiosta ne ovat kytkettyinä virtalähteeseen myös satamassa, mikä mahdollistaa lämpötilan ohjauksen.

ABB:n tuotteet täyttävät tiukat vaatimukset tarjoten vesitiiviitä (IP67) kylmäkonttien pistokytkimiä ja voimapistorasioita. Kytkinten ja voimapistorasioiden teho on 32 A, 440 V 50/60 Hz, 3P+E , joissa on maadoitettu holkki kello kolmen asennossa standardin EC/EN 60309-2 mukaan.

ABB:n laajassa tuotevalikoimassa on pistokytkimiä, liittimiä, pistorasioita, kojevastakkeita sekä kytkimellä varustettuja pistorasioita ja vikavirtasuojan tai johdonsuojakatkaisijan sisältäviä voimapistorasioita. Kaikki tuotteet kestävät korroosiota, iskuja ja UV-säteilyä. Korkea laatu sekä kestävä rakenne mahdollistavat tuotevalikoiman, joka sopii erinomaisesti vaativiin käyttökohteisiin.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

KATSO TUOTEVALIKOIMA

 

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä