Du kan se denna sida på:

  • SV

Service av fordonsladdare

Service – glöm inte det viktigaste

Resan slutar inte efter att du köpt din laddare. Den har bara börjat. ABB E-mobility har ett eget lokalt serviceteam av tekniker som är experter på våra laddare. De ser till att laddare över hela Sverige servas på plats eller på distans, tas i drift, underhålls regelbundet och lagas om det behövs. Vi har lokal närvaro, jobbar nära våra kunder som en pålitlig och stabil partner samt erbjuder kundanpassade lösningar hela vägen.

Prata laddning med oss

Vi hjälper dig gärna!

Vill du felanmäla en laddare?

Maila: se-chargerdesk@abb.com

Säkerheten först 

Säkerheten på site är nummer ett för vår personal på plats och vi gör alltid en riskanalys på plats innan vi  påbörjar arbetet. Serviceteamet har utbildats i elsäkerhet och vi säkerställer alltid god säkerhet med avspärrningar, trafik och skyddsutrustning när så behövs.

Vi ber också våra kunder att fylla i en checklista inför idrifttagning och skicka oss bilder​ så att vi i förväg kan planera arbetet på ett säkert sätt. Om arbetet inte känns säkert väl på plats avbryter vi direkt och vi är stolta äver att alltid sätta säkerheten först. ​

Vårt servicekoncept​

Service på plats​

Vi utför service på plats och vårt team av servicetekniker finns över hela landet för att kunna hjälpa just er.

Service på distans ​

Vi hjälper dig via telefon och e-post och utför service på distans när det behövs. Våra laddare är uppkopplade vilket gör att vi kan serva dem även på distans.

Idrifttagning av snabbladdare​

När du köpt en snabbladdare av ABB E-mobility hjälper vi till att ta den i drift efter installation.

Felsökning och förebyggande underhåll ​

Driftstörningar kan hända – som med all utrustning - och då hjälper vi till med felsökning på plats eller på distans. Vi utför också förebyggande underhåll så att laddarna ska må bra under hela sin livslängd.

Reservdelar

Eftersom det är vi som tillverkat laddarna har vi också de bästa reservdelarna till just ABB E-mobilitys laddare. Vi hjälper till med utbyte av reservdelar om det behövs.

Garantitid

Alla laddare som du köper från ABB E-mobility har en garantitid på två år. Möjlighet att förlänga garantin finns.

Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal är ett systematiskt sätt att serva och hålla koll på dina laddare. Vi ser då till att laddarna mår bra under hela livslängden och vi planerar för förebyggande underhåll samtidigt som du själv via en webbportal kan hålla dig uppdaterad på statusen på dina laddare. I ett serviceavtal från ABB E-mobility erbjuder vi fyra olika nivåer av service.
Support

Fjärr- och webbtjänster. I vår portal kan du se status på dina laddare och får kontakt med oss på ABB E-mobility online.

Essential

Fjärr- och webbtjänster samt förebyggande underhåll. I vår portal kan du se status på dina laddare och får kontakt med oss på ABB E-mobility online. Vi genomför också förebyggande underhåll årligen.

Professional

Fjärr- och webbtjänster, förebyggande underhåll och felavhjälpning på distans samma dag. Möjlighet att köpa till snabbare felavhjälpning på site och fjärrsupport utanför ordinarie arbetstid.

Enterprise

Fjärr- och webbtjänster, förebyggande underhåll, reservdelar och felavhjälpning på distans samma dag och på site inom fem dagar. Möjlighet att köpa till snabbare felavhjälpning på site och fjärrsupport utanför ordinarie arbetstid.

Mer information

Select region / language

Populära länkar